19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Νίκη Λευκάδας: Πήρε και Ριντ και Γκριν

Την έναρξη της συνεργασίας της με δύο παίκτριες από τις ΗΠΑ ανακοίνωσε η Νίκη Λευκάδας, εν όψει της επανέναρξης του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Οι νησιώτισσες έδωσαν τα χέρια με τις Άσλεϊ Ριντ και Μπριάνα Γκριν και αμφότερες θα τεθούν στη διάθεση του κόουτς Θωμά Ζαβιτσάνου μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-2021. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, που θα γίνει την Τετάρτη (24/03, 15.00), η Νίκη Λευκάδας δοκιμάζεται στο κλειστό του Κλαδισού απέναντι στον ΟΑΧ, ο οποίος προ εβδομάδας ενισχύθηκε με τις Τζέσικα Τζάκσον και Έρικα Μπιν, ενώ την τεχνική ηγεσία του ανέλαβε ο Λευτέρης Θεοδωράκης, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ρουμπελάκη.

Η ανακοίνωση: «Την έναρξη της συνεργασίας του με την Αμερικάνα αθλήτρια Ashley Reid ανακοινώνει ο Α.Σ. Λευκάδας. Η 23χρονη play maker, με ύψος 165 εκατ., θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα της. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Wichita State (NCAA I) ως αρχηγός. Διακρίνεται για την ταχύτητά της και το εξαιρετικό μακρινό σουτ. Ευχόμαστε στην Ashley κάθε επιτυχία!

Την έναρξη της συνεργασίας του με την Αμερικάνα αθλήτρια Briana Green ανακοινώνει ο Α.Σ. Λευκάδας. Η 24χρονη small forward (180 εκατ.) είναι απόφοιτος του Southern University Jaguars (NCAA I). Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας (Liffley Celtics) με 17.7 πόντους και 6.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Ευχόμαστε στην Briana κάθε επιτυχία!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ