22.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Με… Βασιλειάδη τα Τρίκαλα BC (pics)

Με τις ευχές του Γιώργου Βασιλειάδη, για καλή σεζόν, αναχώρησαν τα Τρίκαλα BC για την Αθήνα και τον εκτός έδρας αγώνα τους με την ΑΕΚ.

Οι Θεσσαλοί καλούνται να περάσουν το Σάββατο (07/10, 17.00) από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αντιμετωπίζοντας την «Ένωση» στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, με αφορμή την παρουσία του στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, ανέβηκε στο πούλμαν της αποστολής πριν από την αναχώρησή του και ευχήθηκε στον Κώστα Μέξα και τους παίκτες του.

Στη δωδεκάδα που θα τεθεί αντιμέτωπη με την ΑΕΚ συμπεριλήφθηκαν οι Τζόουνς, Ρος, Καραγιώργος, Μάρεϊ, Λούντζης, Καλογιαννίδης, Χέιλ, Σκουλούδης, Σλαφτσάκης, Τάταρης, Τέγιτς και Φέισι, όχι όμως και ο Γιάννης Χατζηνικόλας ο οποίος είναι τραυματίας.

  

Στο μεταξύ, δείπνο στην Ταβέρνα «Κυρατσούλα» στο Φλαμούλι, που συμμετέχει και φέτος στο χορηγικό πρόγραμμα εστίασης της ΚΑΕ, παρέθεσε η διοίκηση σε παίκτες, τεχνική ηγεσία και προσωπικό. Άπαντες χαλάρωσαν, σε «οικογενειακό» κλίμα, κι αντάλλαξαν ευχές με αφορμή τον πρώτο αγώνα τους με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ