16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μετά το BCL, η Basket League για τον ΠΑΟΚ (vid)

Λίγες ώρες αφού έκανε γνωστή κι επίσημα την απόφαση του να κάνει χρήση του δικαιώματος του να αγωνιστεί στο ερχόμενο BCL και να επιστρέψει στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ έκλεισε μία ακόμη εκκρεμότητα στέλνοντας στην αρμόδια επιτροπή του ΕΣΑΚΕ τον φάκελο αδειοδότησης του.

 


Με βάση τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου ο φάκελος είναι πλήρης κι αυτό μένει να επικυρωθεί από την επιτροπή που έχει συσταθεί από την αρμόδια επιτροπή. Πρόκειται ασφαλώς για μία διπλή εξέλιξη που όσο αναμενόμενη κι αν είναι, δεν παύει να αποτελεί απόδειξη της κατάστασης σταθερότητας στην οποία έχει επιστρέψει έπειτα από μία ταραχώδη διετία η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 


Στο μεταξύ οι επιτελείς της ΚΑΕ προώθησαν στο επιτελείο του Ιβάν Σαββίδη όλα τα απαραίτητα έγγραφα που σχετίζονται με τη συγκέντρωση 500 χιλιάδων ευρώ μέσα από τη διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, γεγονός που δημιουργεί πια την αναμονή για την υλοποίηση της υπόσχεσης του Γιώργη Σαββίδη για τον διπλασιασμό αυτού του ποσού από την οικογένεια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ