22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΚ – Basketball Champions League: Η επιστροφή! (vids)

Mε ένα "τιτίβισμά" του, ο ΠΑΟΚ έδωσε το στίγμα της επιστροφής στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν, η οποία θα γίνει μέσα από το Basketball Champions League! Ετσι επιβεβαίωσε το προ πενθημέρου ρεπορτάζ του basketa.gr που είχε προαναγγείλει αυτήν την απόφαση.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ εξασφάλισε την έξοδό της στην Ευρώπη, μέσα από την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στο πρωτάθλημα της σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, και οι διοικούντες τον "Δικέφαλο του Βορρά" έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα. Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο Basketball Champion της επόμενης σεζόν και φρόντισε να το ανακοινώσει με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο!

Ο σύλλογος από την Θεσσαλονίκη ανέβασε ένα "τιτίβισμα" με τον κόουτς, Άρη Λυκογιάννη να φωνάζει τη λέξη "Europe" και την λεζάντα "η διάθεση της ημέρας", κάνοντας αναφορά και στον επίσημο λογαριασμό του Basketball Champions League. Έτσι, η ομάδα του Δικεφάλου θα βρίσκεται στη διοργάνωση για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2019-20, στην οποία είχε αποκλειστεί στη φάση των ομίλων.

Δείτε το tweet του ΠΑΟΚ και θυμηθείτε την τελευταία του αναμέτρηση στη διοργάνωση, απέναντι στη Βόννη:

https://twitter.com/PAOKbasketball/status/1404434271696269316

https://www.youtube.com/watch?v=yKl64NMyPGs&feature=emb_title



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ