23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μακ: “Μπορούσαμε περισσότερα” (vid)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και ο Σέλβιν Μακ έκανε τον δικό του απολογισμό όχι μόνο του αγώνα, αλλά της σεζόν ολόκληρης για τους "πράσινους". Ο Μακ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε, στη χημεία που απουσίασε, αλλά και στην απογοήτευση που νιώθει, καθώς πιστεύει πως η ομάδα μπορούσε να τα πάει συνολικά καλύτερα.

"Αισθάνομαι ότι εγώ και η ομάδα μπορούσαμε περισσότερα και απόψε στο παιχνίδι, αλλά και συνολικά στη διοργάνωση", τόνισε μιλώντας στην κάμερα των καναλιών NovaSports για να προσθέσει: "Μπορούσαμε σίγουρα να δείξουμε καλύτερα πράγματα. Τώρα πρέπει να στρέψουμε το ενδιαφέρον στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μπαίναμε στο γήπεδο και αντί να παίξουμε για σαράντα λεπτά, παίζαμε για 10, 15 ή 20. Δεν γίνεται έτσι. Χρειάζεται προσπάθεια 40 λεπτά".

Ο Μακ πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός έχει πράγματα να βελτιώσει εκτός από τη διάρκεια: "Είναι αυτές οι λεπτομέρειες που τελικά δίνουν τα πρωταθλήματα. Οι ελεύθερες βολές, η άμυνα, να μιλάμε στα σκριν, οι πόντοι από δεύτερες ευκαιρίες..." Και έδωσε τη δική του εξήγηση στο γιατί οι "πράσινοι" έδειχναν να παίζουν καλύτερα μόνο όταν βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο: "Είναι κάτι που προσπαθούμε να το λύσουμε ως ομάδα συνολικά στην προπόνηση. Χωρίς να θέλω να ακουστεί σαν δικαιολογία, ενώ υπάρχει η ποιότητα και το ταλέντ, δεν υπήρχε η χημεία. Δεν ξέραμε από παιχνίδι σε παιχνίδι ποια ομάδα θα παραταχθεί στο γήπεδο. Αλλάξαμε παίκτες. Ήρθε ο Μάριο (Χεζόνια), μετά αυτήν την εβδομάδα απουσίαζε, ο Νέντο ήταν τραυματίας για μεγάλο διάστημα τώρα γύρισε, υπήρχαν απουσίες, προβλήματα υγείας... Δεν ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε και ποια θα εμφανίσουμε στην επόμενη προπόνηση. Αυτό μας στοιχίζει πάρα πολύ στη χημεία που είναι η βάση για όλα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ