23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΜακΝίλι το νέο πρόσωπο στον Πανιώνιο (vid)

Η... ριζική αναδόμηση προσώπων στον Πανιώνιο προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και ήδη έκανε την πρώτη του προπόνηση ο αντικαταστάτης του Κλίντον Στέιντλ, ολοκληρώνοντας τις τρεις πρώτες αλλαγές ξένων.

Ο 25χρονος (1,94) γκαρντ Κρις ΜακΝίλι τέθηκε στη διάθεση του Βαγγέλη Ζιάγκου, προερχόμενος από δυο χρονιές στην Αυστρία υπό την καθοδήγηση ενός ανθρώπου με στενές σχέσεις με τον Πανιώνιο, του Κρις Χουγκάζ που τον είχε στους Ομπερβαρτ Γκάνερς.

Ο ΜακΝίλι αν και πιο "φρέσκος" στην ομάδα αναμένεται να παίξει σε επίσημο ματς νωρίτερα από τον Κάλβιν Γκοντφρέι, ο οποίος προπονείται εδώ και μια εβδομάδα με τον Πανιώνιο, αλλά δεν έχει θέση όσο δεν λύνεται η συνεργασία με τον Τόνι Γουντς.

Ο 27χρονος Γκοντφρέι παίζει μέσα στη ρακέτα, αγωνιζόταν στον Λίβανο και τον ξέρει καλά ο Ζιάγκος, όμως, ο προγραμματισμός είναι να πάρει μια παράταση η παραμονή του Γουντς στην ομάδα και να προχωρήσει η αντικατάσταση μετά από κάποιες αγωνιστικές.

Οπως και να 'χει, οι Νταλό, ΜακΝίλι και Γκοντφρέι θα είναι η νέα... φουρνιά ξένων με τους οποίους θα επιχειρήσει ο Πανιώνιος να αλλάξει την αγωνιστική του μοίρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ