17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μαζική αποχώρηση στο Περιστέρι!

Η άνοδος του Περιστερίου στην Α2 έφερε ουκ ολίγες ανακατατάξεις στο ρόστερ του, με αποτέλεσμα οκτώ παίκτες από την περσινή σύνθεση να αποτελούν παρελθόν.

Οι Μιχάλης Πολυτάρχου, Δημήτρης Κατιάκος, Κώστας Παπαντωνάκος, Χρήστος Ντακούλιας, Χριστόφορος Λυκογιάννης, Γιώργος Γκιουζέλης, Λάζαρος Τασόπουλος και Γιάννης Καπώνης συνέβαλαν πέρυσι στην κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα του Νότιου Ομίλου της Β’ Εθνικής, αλλά ο καθένας για τους λόγους του δεν πρόκειται να συνεχίσουν και την καινούρια σεζόν στα δυτικά προάστια.

Η ανακοίνωση: «O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τους αθλητές: Μιχάλη Πολυτάρχου, Δημήτρη Κατιάκο, Κώστα Παπαντωνάκο, Χρήστο Ντακούλια, Χριστόφορο Λυκογιάννη, Γιώργο Γκιουζέλη, Λάζαρο Τασόπουλο και Γιάννη Καπώνη.

Η διοίκηση του ΓΣΠ ευχαριστεί τους εν λόγω αθλητές για την σημαντική τους προσφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του Α’ ομίλου της Β’ Εθνικής (2016-17) και για τον απαράμιλλο ζήλο που επέδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια της περασμένης σεζόν. Παράλληλα, τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους, υγεία και να έχουν ανάλογες επιτυχίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ