16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μίλωνας : Έρχεται το τουρνουά «Αχιλλέας Μέντζος» (pics)

Τον Αχιλλέα Μέντζο θα τιμήσει ο Μίλωνας, σε τουρνουά που θα διοργανώσει στη Νέα Σμύρνη, ενώ τα έσοδα θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Στο τουρνουά το οποίο θα διοργανωθεί στις 2/3 Οκτωβρίου θα συμμετάσχουν εκτός των γηπεδούχων, ο συντοποίητης Πανιώνιος, ο Ηλυσιακός και το Παλαίο Φάληρο.

Αναλυτικά :

«Ο ΑΟΝΣ Μίλων διαχρονικά τιμά και σέβεται την ιστορία του και τους ανθρώπους του.

Σε αυτή την κατεύθυνση ο σύλλογος διοργανώνει το Τουρνουά Μπάσκετ “Αχιλλέας Μέντζος”, στη μνήμη του μεγάλου αθλητή και φίλου Αχιλλέα Μέντζου 2-3 Οκτωβρίου.

Είσοδος με πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης.

Τιμή εισιτηρίου €3. Τα έσοδα θα διατεθούν στον οργανισμό Κιβωτός του Κόσμου.

Ο Αχιλλέας Μέντζος αγωνίστηκε για δύο δεκαετίες στον Μίλωνα και είναι ένα από τα σπουδαιότερα πρόσωπα του συλλόγου. Είναι αξιοσημείωτο πως έγινε μέλος και της Εθνικής Ομάδας, ως παίκτης που αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική. Αγωνίστηκε και στον Πανιώνιο όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του, τη σεζόν 1985-86.

Επίσης διετέλεσε προπονητής του Μίλωνα ενώ βρέθηκε ως προπονητής και σε Περιστέρι, Εθνικό, Πρωτέα και Κρόνο.Ο Αχιλλέας Μέντζος πάνω απ όλα ήταν φίλος και ένας δικός μας άνθρωπος πού χάραξε ανεξίτηλα το όνομα του στην ιστορία του Μίλωνα και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ