16.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Μίλησε με Καβαλίερς, αλλά βρίσκεται Λος Άντζελες (vid)

O Λεμπρόν Τζέιμς δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής τις προθέσεις του για το μέλλον του, οι κινήσεις του όμως σίγουρα κάτι σημαίνουν.

Το συμβόλαιο του «βασιλιά» με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς ολοκληρώθηκε, καθώς δεν το ανανέωσε μονομερώς όπως είχε δικαίωμα να κάνει, αντί του ποσού των 35,6 εκατ. δολαρίων. Οι εκπρόσωποι του Οχάιο προφανώς και θα ήθελαν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο, «δένοντάς» τον με καινούριο συμβόλαιο, είναι μάλιστα οι μοναδικοί -βάσει κανονισμού- που μπορούν να του προσφέρουν 207 εκατ. δολάρια, τη στιγμή που οι προτάσεις των υπόλοιπων ομάδων ίσα που ξεπερνούν τα 150 εκατ. δολάρια για τέσσερα χρόνια. Ο ίδιος φέρεται να είχε αφήσει τις αρχικές διαπραγματεύσεις στον εκπρόσωπό του, πλέον όμως η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια του.

Σύμφωνα με το ESPN, δεν πρόλαβε να ξημερώσει η 1η Ιουλίου και ο 33χρονος φόργουορντ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους «Καβς». Ο Κόμπι Άλτμαν, τζένεραλ μάνατζερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, επικοινώνησε τηλεφωνικά τόσο με τον παίκτη όσο και με το μάνατζέρ του, Ριτς Πολ, για να τους παρουσιάσει το πλάνο τoυς. Φυσικά, ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν απάντησε, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια άλλωστε είχε να κάνει και προγραμματισμένο ταξίδι στο Λος Άντζελες, για να μιλήσει με τους Λέικερς, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή κινήθηκαν δυναμικά για τη μεταγραφή του, ενώ έντονο ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και οι Φιλαδέλφεια Σίξερς. Στο «κυνήγι» του, δε, μπήκαν εσχάτως και οι Ντένβερ Νάγκετς.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έφθασε στην «πόλη των αγγέλων» και δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδύασαν το γεγονός με επικείμενη συμφωνία του με τους «λιμναθρώπους». Ο Μπράιαν Ουίντχοσρτ, επίσης του ESPN, το προχώρησε ακόμα ένα βήμα, γράφοντας πως η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και πως η απόκτηση του «βασιλιά» θα ανακοινωθεί από τους Καλιφορνέζους ανήμερα της Ημέρας της Ανεξαρτησίας (04/07). Κυριακή κοντή γιορτή για να μάθουμε εάν το σενάριο θα επιβεβαιωθεί κι αν οι Λος Άντζελες Λέικερς θα γίνουν ο τρίτος «σταθμός» στην καριέρα του, μετά τους «Καβς» και τους Μαϊάμι Χιτ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ