16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μέξας: «Μεγάλη νίκη υπό πίεση» (vid)

Ο Ηρακλής άνοιξε λογαριασμό στο Ιβανώφειο και ξεκόλλησε από τη μία νίκη, με την επικράτηση του επί της ΑΕΚ. Ο Κώστας Μέξας αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας του και γύρισε άμεσα σελίδα, αφού την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό σε εξ αναβολής παιχνίδι.

 


Ο προπονητής του Ηρακλή δήλωσε λίγο μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, στην ΕΡΤ3: «Είναι μια μεγάλη νίκη η ομάδα είναι υπό πίεση και μετά την κακή εμφάνιση με τον Κολοσσό θέλαμε να αντιδράσουμε. Βοήθησε και ο τραυματισμός του Ανγκόλα. Φυσικά πάνω από όλα το παιδί να είναι καλά αλλά είναι δεδομένο , δε θα κρυφτώ, ότι μας βοήθησε στο πλάνο μας. Αυτό που είχα ζητήσει να παλέψουμε με αυταπάρνηση τα παιδιά το έκαναν σε μεγάλο βαθμό. Η βοήθεια του κόσμου ήταν τρομερή, αυτό το Ιβανώφειο θέλουμε, δυστυχώς δεν θα το έχουμε την Τετάρτη, με τον Ιωνικό».

 


Όσο γι’ αυτό το ματς: «Πρέπει να το δούμε σοβαρά, να μείνουμε ταπεινοί, να δούμε τι κάναμε καλά, έχουμε πολλά να διορθώσουμε και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας, να βάλουμε την ομάδα σε μία πορεία».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ