24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λήξη συναγερμού για τον Ανγκόλα

Όποιος καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι και γι' αυτό η εικόνα του Μπράιαν Ανγκόλα μετά τη φάση του τραυματισμού του προς το τέλος του ημιχρόνου του αγώνα με τον Ηρακλή και βέβαια η ανάγκη να διακομιστεί στο νοσοκομείο, σκόρπισε την αγωνία στην ΑΕΚ. Ευτυχώς τα νέα είναι καθησυχαστικά για τον Κολομβιανό γκαρντ.

 

 

Όπως έγινε γνωστό, τα αποτελέσματα του καρδιολογικού ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκε ο Ανγκόλα είναι θετικά και αναμένεται να επιστρέψει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα. Ο γκαρντ της ΑΕΚ υποβλήθηκε και σε αιματολογικές εξετάσεις που επίσης δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Ο Ανγκόλα είχε υποστεί εσωτερική αιμορραγία στη σταφυλή του στόματος και προκάλεσε την ανησυχία όλων, σφαδάζοντας στο παρκέ. Ευτυχώς δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

 

Όπως ανέφερε η ενημέρωση από την ΚΑΕ ΑΕΚ: «Θλαστικό τραύμα στη βλεννογόνο του στόματος υπέστη ο Μπράιαν Αγκόλα. Ο Κολομβιανός σκόρερ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις και μετά το τέλος της αναμέτρησης με Ηρακλή επέστρεψε στο Ιβανώφειο. Θα υποβληθεί σε συντηρητική αγωγή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ