20.1 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Μέλο: «Εγώ ξέρω πότε θα έρχομαι από τον πάγκο»

Η «δίψα» του Καρμέλο Άντονι για μπάσκετ, όπως και για το να είναι εκείνος... ο σταρ της ομάδας του, δεν έχουν κοπάσει, με τον έμπειρο «άσο» να δηλώνει αδιάφορος στην προοπτική να παίζει ερχόμενος από τον πάγκο.

Λένε πως πρώτα φεύγει η ψυχή του ανθρώπου... και μετά το χούι. Για κάποιους αθλητές ισχύει, αναφορικά με το... σταριλίκι που έχουν μέσα τους. Είναι ίσως στο DNA τους να θεωρούν τον εαυτό τους - και να είναι - πρωταγωνιστές. Μάλλον κάπως έτσι αισθάνεται ο Καρμέλο Άντονι, ο οποίος μετεγγράφηκε στους Ατλάντα Χοκς, αλλά αναμένεται να αποδεσμευτεί για να κάνει ακόμη ισχυρότερους τους Χιούστον Ρόκετς.

«Ξέρω πώς παίζεται το μπάσκετ. Παίζω εδώ και πολύ καιρό και όταν νιώθω έτοιμος να έχω το ρόλο του παγκίτη, τότε θα το κάνω», είπε. Αυτή ήταν η απάντησή του σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να έρχεται από τον πάγκο να βοηθά την ομάδα του, αφού στο Χιούστον με αυτόν παρόντα θα μαζευτούν... πολλοί «αστέρες» μαζί, με τους Κρις Πολ και Τζέιμς Χάρντεν να ξεχωρίζουν. Ο «Μέλο», στη συνέχεια, ανέφερε πως «μόνο εγώ ξέρω πότε θα πάρω αυτό το ρόλο. Δεν πρόκειται απλά να το κάνω αυτό, όταν ξέρω ποιες είναι οι δυνατότητές μου. Στο τέλος της ημέρας, οι άνθρωποι που πραγματικά με νοιάζονται, ξέρουν ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ