26.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Λινοξυλάκης: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Με ιδιαίτερη προσμονή αναμένουν στον Πανιώνιο τον εντός έδρας αγώνα τους με τον Πανιώνιο και ο Νίκος Λινοξυλάκης εξήγησε τους λόγους.

Οι «κυανέρυθροι» θα παίξουν την Κυριακή (12/11, 17.00) για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους τους, στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, αντιμετωπίζοντας τους «πρασίνους» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Ο Νίκος Λινοξυλάκης, ανανεώνοντας το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα τους, εξήγησε πως δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο και περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους μαζικά τον κόσμο τους ώστε να τους βοηθήσει να εξαντλήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας που τους αναλογούν.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Καλησπέρα σας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ήρθε η 5η αγωνιστική! Όλοι θα αναρωτιέστε γιατί το γράφω με τέτοια προσμονή, αλλά για την ομάδα μας είναι πολύ φυσιολογικό, γιατί:

1. Τόσο το ατυχές αποτέλεσμα στο εκτός έδρας παιγνίδι με τον Κόροιβο, μ’ έναν πόντο, όσο και η διάθεση και συγκέντρωση καθημερινά στις προπονήσεις, μας δημιουργεί την αίσθηση ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

2. Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις ούτε αναλύσεις για το προφίλ της συγκεκριμένης ομάδας, όπου κοσμεί με την παρουσία της όπου κι αν παίξει, όπου κι αν βρεθεί. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι τα παιγνίδια με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό μας, πάντα είχαν αγωνιστικό ενδιαφέρον πάντα χάριζαν στο φίλαθλο κοινό ιδιαίτερες συγκινήσεις.

3. Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα παίξει η ομάδα μας φέτος με φιλάθλους λόγω της γνωστής τιμωρίας από πέρυσι, γεγονός που κατά τη γνώμη μου έχει επηρεάσει τα αποτελέσματα των 2 εντός παιχνιδιών που έχουμε παίξει μέχρι τώρα.

ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ! Ήρθε η ώρα που περιμένατε από την αρχή του πρωταθλήματος! Εσείς μας βλέπετε, το γνωρίζουμε, μας παρακολουθείτε, αφουγκράζεστε την τεράστια προσπάθεια που κάνουν διοίκηση, προπονητές και παίκτες για να βρίσκεται η ομάδα μας εκεί που πραγματικά ανήκει! Εμείς σας χρειαζόμαστε γιατί ξέρουμε ότι είστε ο 6ος παίκτης της ομάδας μας! Και προφανώς δεν ονειροβατώ, γνωρίζω πολύ καλά τον αντίπαλό μας αλλά την ίδια στιγμή σκέφτομαι ότι σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν! Θα δώσουμε το 100% και θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ