17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λαύριο… φορτσάτο για playoffs!

Μια παράσταση... playoffs έδωσε το Λαύριο μπροστά στο κοινό του, χρεώνοντας με μια «κατοστάρα» τον Πανιώνιο (104-71) και φτάνοντας στο ρεκόρ 11-9, σε ένα ματς όπου καμία στιγμή δεν υπήρξε ανταγωνιστικότητα μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Ιστορικό να πέφτει στο 6-14 να μην πείθει κανέναν, ότι αξίζει να μείνει στην κατηγορία.

Μουράτος και Άλμαν έδωσαν το σύνθημα, με το πρώτο τρίλεπτο να βρίσκει ήδη στο +8 το Λαύριο (11-3), που δεν έχασε το ρυθμό του και με τον δεύτερο να είναι ασταμάτητος, οδηγήθηκε ήδη σε μια ευνοϊκή κατάσταση, προηγούμενο με 32-19 στην πρώτη περίοδο. Ο Πανιώνιος επιχείρησε να προβάλει αντίσταση, με το καλό του διάστημα στο πρώτο ημίχρονο να είναι τα πρώτα 2.5 λεπτά της δεύτερης περιόδου, μειώνοντας στο -5 (34-29), αλλά εκεί εμφανίστηκε ο Ντίμε, που αποτέλεσε σημαντικό στήριγμα του Άλμαν, προτού εκείνος… ξαναπάρει φόρα και επαναφέρει την ίδια διαφορά στο ημίχρονο (57-44).

Το σκηνικό επ' ουδενί θα άλλαζε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άλμαν και ο Ντίμε ξεκουράστηκαν, ο Λούντζης και ο Ντέιβις πήραν στην αρχή προσπάθειες και οι παίκτες του Σερέλη συνέχισαν την καλή δουλειά, κάτι που φάνηκε στο +22 της τρίτης περιόδου, που ήρθε στο ρελαντί (78-56). Η μόνη απορία, ήταν αν θα ερχόταν η «κατοστάρα», κάτι που έγινε τελικά, με τους Έλληνες του Λαυρίου να δείχνουν όρεξη και να προσφέρουν όμορφο μπάσκετ.

Δεκάλεπτα: 32-19, 57-44, 78-56, 104-71

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ: Ο Κόμπι Άλμαν χρειάστηκε μόλις 19:53 λεπτά, για να σκοράρει 20 πόντους, με 7/13 σουτ και τέσσερα ριμπάουντ, για να δώσει το έναυσμα για την άνετη νίκη και, κατά κύριο λόγο, να δώσει τη δυνατότητα στον Σερέλη να τον ξεκουράσει στο δεύτερο ημίχρονο, αφού δεν υπήρχε λόγος να ζοριστεί περαιτέρω.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Με απόσταση 21 ποσοστιαίων μονάδων στα σουτ εντός παιδιάς (53%-34%) δεν υπάρχουν και πάρα πολλά να συζητήσουμε. Ο Πανιώνιος δε θα μπορούσε να ελπίζει σε κάτι.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ