17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Λίφτινγκ» για «Καβς», στέλνουν Ουέιντ και Ρόουζ! (vids)

Τρομερές είναι οι εξελίξεις για τους Καβαλίερς στην τελευταία ημέρα των ανταλλαγών του ΝΒΑ, αφού Ντουέιν Ουέιντ και Ντέρικ Ρόουζ φεύγουν από το Κλίβελαντ, με τον πρώτο να επιστρέφει στους Χιτ και το δεύτερο να κατευθύνεται στη Γιούτα.

Το αφεντικό... τρελάθηκε στο Κλίβελαντ και αλλάζει όλο το ρόστερ στην τελευταία ημέρα των ανταλλαγών στο ΝΒΑ! Οι «Καβς» δεν αρκέστηκαν στην ανταλλαγή που έστειλε τον Αϊζέια Τόμας και τον Τσάνινγκ Φράι στους Λέικερς, προσθέτοντας στο ρόστερ τους Λάρι Νανς και Τζόρνταν Κλάρκσον, αλλά συνέχισαν πραγματοποιώντας δύο συμφωνίες, οι οποίες εμπλέκουν τέσσερις συνολικά ομάδες και διώχνουν από το Οχάιο «βαριά» ονόματα.

Ξεκινάμε από το τελευταίο, με το οποίο ο Ντουέιν Ουέιντ επιστρέφει στο Μαϊάμι. Ο «Flash» θα φορέσει και πάλι την φανέλα των Χιτ, με τους οποίους μετρά τρία πρωταθλήματα και με καλύτερο στιγμιότυπο, φυσικά, τη δική του «ραψωδία» στους τελικούς του 2006 με τους Ντάλας Μάβερικς. Η ομάδα από την Φλόριντα τον περιμένει, για να βρεθεί στην «αγκαλιά» της ξανά, δίνοντας στους «Ιππότες» μόνο ένα υψηλά προστατευόμενο pick δευτέρου γύρου στο draft, για να ενισχυθεί τα μέγιστα στην προσπάθεια για ένα καλό πλασάρισμα στα playoffs.

Το επόμενο είναι λίγο... πιο περίπλοκο, αλλά κεντρικό ζήτημα είναι η μετακόμιση του Ντέρικ Ρόουζ στη Γιούτα. Ο πολύπειρος γκαρντ και άλλοτε ηγέτης των Σικάγο Μπουλς, χωρίς να καταφέρει φυσικά να τους οδηγήσει σε κάποιο τίτλο λόγω των σοβαρών τραυματισμών που είχε αντιμετωπίσει, θα συνεχίσει να... περιπλανάται και οι Τζαζ τον δέχθηκαν, ελπίζοντας πως θα τους βοηθήσει να είναι εκείνοι μέσα στην οκτάδα, στο τέλος της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ.

Μαζί με τον Ρόουζ, και ο Τζέι Κράουντερ θα γίνει «μορμόνος», ενώ την ίδια ώρα ο Ίμαν Σάμφερτ θα αγωνιστεί για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς. Το όφελος των Καβαλίερς από αυτή την ιστορία, είναι πως αποκτούν τον Ρόντνεϊ Χουντ και τον Τζορτζ Χιλ, με τον πρώτο να προέρχεται από τους Τζαζ και το δεύτερο από τους «Βασιλιάδες» και να ενισχύουν την περιφέρεια της ομάδας του Τάιρον Λου. Παράλληλα, ένα pick δευτέρου γύρου για το 2020 πηγαίνει στο Σακραμέντο.

Μιλάμε, επομένως, για ένα «extreme makeover» για τους Καβαλίερς, οι οποίοι είχαν απογοητεύσει με την εικόνα που παρουσίαζαν πρόσφατα και είχαν ανάγκη μία σειρά αλλαγών, στην προσπάθεια να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, ως πρωταθλητές Ανατολής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ