19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λάμψη αστέρων στο “παλάτι” της Καρδίτσας (pic)

"ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ" με Καρδίτσα, ΠΑΟΚ, Λάρισα και Προμηθέα!

Το διήμερο 11 και 12 Σεπτεμβρίου η ομάδα της Καρδίτσας διοργανώνει στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης το τουρνουά "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ", ένα δυνατό τουρνουά με συμμετοχή ομάδων που αγωνίζονται στην Basket League και με την παρουσία φιλάθλων που θα δώσει έναν άλλο τόνο στις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Καρδίτσα υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας, τον ΠΑΟΚ και τη Λάρισα στο τουρνουά μπάσκετ «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ»

Επιστροφή στα γήπεδα με λάμψη αστέρων !!!

Ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό τουρνουά μπάσκετ διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Σεπτεμβρίου στην Καρδίτσα και το πανέμορφο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας. Με την Περιφέρεια Θεσσαλίας να στηρίζει τη διοργάνωση, οικοδεσπότη τον Α.Σ.Καρδίτσας και τους Προμηθέα Πάτρας, ΠΑΟΚ και Λάρισα να υπόσχονται ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ, με τέσσερις αγώνες υψηλού επιπέδου. Το τουρνουά, συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Α.Σ.Καρδίτσας με τίτλο «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ» και δίνει το σύνθημα της επανόδου των φιλάθλων στο φυσικό τους χώρο, που είναι τα γήπεδα.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας αλλά και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης ευχαριστούν θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Περιφερειάρχη Kostas Agorastos - Κώστας Αγοραστός και τον Αντιπεριφερειάρχη Κωστής Νούσιος, για τη συμβολή τους στη διοργάνωση αυτού του πολύ σημαντικού τουρνουά. Είναι ξεχωριστό το ενδιαφέρον και η ευαισθησία που δείχνουν για την ανάπτυξη του αθλητισμού της περιοχής μας, ειδικά σε μια περίοδο που το ζητούμενο είναι η ασφαλής επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα. Άλλωστε, να μην ξεχνούμε πως το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και υλοποίησε και λειτουργεί ο Δήμος Καρδίτσας, είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της χώρας, με εξαιρετικές συνθήκες ασφάλειας και άνεσης για φιλάθλους και αθλούμενους. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες και στον περιβάλλοντα χώρο, το κυλικείο του γηπέδου λειτουργεί κανονικά και το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί μια διοργάνωση που φέρνει στην Καρδίτσα αστέρες του ελληνικού αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ και δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να επιστρέψουν με ασφάλεια στα γήπεδα και να απολαύσουν θέαμα υψηλού επιπέδου. Οι συμμετοχές φανερώνουν τη δυναμικότητα του τουρνουά και ανεβάζουν στα ύψη τις προσδοκίες για υψηλό θέαμα. Μπορεί οι ομάδες να βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας, όμως η ποιότητα των αθλητών αλλά και των προπονητών που μετέχουν, υπόσχονται ξεχωριστές στιγμές.

Promitheas Patras BC

 Ο Προμηθέας Πάτρας με προπονητή τον καταξιωμένο Ισπανό Λούις Κασιμίρο και ρόστερ που αποτελείται από τους Έλληνες διεθνείς Δημήτρη Αγραβάνη, Νίκο Γκίκα, Χάρη Γιαννόπουλο, Νίκο Ρογκαβόπουλο και τους γνωστούς στο ελληνικό κοινό Αμερικανούς Τζεράι Γκραντ και Κέντρικ Ρέι, τον Βέλγο σταρ Λόικ Σβαρτς και τους νεοφερμένους Αμερικανούς Αιζέια Μάιλς, Ντάριο Χαντ και Αμπντούλ Γκάντι, μοιάζει ένα πολύ δυνατό και ολοκληρωμένο σύνολο που τα τελευταία χρόνια κάνει διαρκώς βήματα προς την κορυφή, ενώ για μια ακόμη χρονιά, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Ευρώπη και στο πολύ απαιτητικό Eurocup.

PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK 

O ΠΑΟΚ του Άρη Λυκογιάννη είναι από τις πλέον ενισχυμένες ομάδες της μεταγραφικής περιόδου. Η βαριά του φανέλα και η ιστορία που έχει γράψει στο ελληνικό μπάσκετ, τον κατατάσσουν στα κορυφαία κλαμπ του ελληνικού μπάσκετ και φέτος μοιάζει πολύ φιλόδοξος. Τον ελληνικό κορμό αποτελούν οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Βασίλης Τολιόπουλος, Ανδρέας Χριστοδούλου, ο Μιχάλης και ο Γιώργος Καμπερίδης, ενώ η εξάδα των ξένων παικτών αποτελείται από πολύ ποιοτικούς παίκτες όπως είναι οι Μάλκολμ Γκρίφιν, Ζερμέιν Λοβ, Τζος Κάρτερ, Ντέιβιντ ΝτιΛέο, Ντέρεκ Ογκμπέιντε, Μάρβιν Τζόουνς.

Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα 

Η Λάρισα μπαίνει στην τρίτη της σεζόν στη Basket League και στοχεύει να είναι κάθε χρόνο και πιο ανταγωνιστική. Φέτος, διατήρησε τον φιλόδοξο και ταλαντούχο Νίκο Παπανικολόπουλο στον πάγκο, με άμεσους συνεργάτες δυο πολύ γνωστούς προπονητές στο κοινό της Καρδίτσας, το Γιάννη Τζήμα και το Γιάννη Μίσσα. Το ελληνικό στοιχείο αποτελούν οι έμπειροι Θοδωρής Ζάρρας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιάννης Σαχπατζίδης και Τάσος Σπυρόπουλος, ενώ το ταλέντο δεν λείπει με τους Ζώη Καράμπελα και Τηλέμαχο Βησσαρίου. Η εκτός συνόρων ενίσχυση, έρχεται με τους Ντεβόν Ουάσινγκτον, Τζέι Θριτ, Ουσμάν Κρουμπάλι, Τζος Φόρτιουν, Τζαλέιν Χάντσον, ενώ τελευταία προσθήκη είναι ο Σλοβένος Γιάν Σπαν.

Τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Α.Σ.Καρδίτσας καλούν όλους τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ που για πρώτη φορά φέρνει στην Καρδίτσα ομάδες τέτοιου επιπέδου. Η επιστροφή στα γήπεδα πρέπει να γίνει με τρόπο που να διασφαλίζει τη δημόσια υγεία, γι’ αυτό και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που ισχύουν σε όλη τη χώρα και έχουν ανακοινωθεί από την πολιτεία.

Συγκεκριμένα, η είσοδος για να παρακολουθήσουν τους αγώνες επιτρέπεται:

• Σε πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή σε νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο.

• Σε ανήλικους ηλικίας 12 έως 17 ετών με PCR test εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών.

• Σε ανήλικους κάτω των 12 ετών με αρνητικό self test την ημέρα του αγώνα. Ο έλεγχος των παραπάνω εγγράφων γίνεται κατά την είσοδο και παρακαλούνται οι φίλαθλοι να διαθέτουν τα σχετικά έγγραφα και πιστοποιητικά. Εντός του κλειστού γυμναστηρίου, η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική.

Το πρόγραμμα του Τουρνουά Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

5.00 μ.μ. Προμηθέας Πάτρας – Λάρισα

7.15 μ.μ. Α.Σ.Καρδίτσας-ΠΑΟΚ

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

5.00 μ.μ. Προμηθέας Πάτρας – ΠΑΟΚ

7.15 μ.μ. Λάρισα – Α.Σ.Καρδίτσας



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ