20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κρις Πολ, η επιστροφή (vid)

Ύστερα από ένα περίπου μήνα απουσίας από τα παρκέ, ο Κρις Πολ ετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση, με τον αγώνα των Ρόκετς με τους Μάτζικ να είναι το πρώτο ματς μετά τον τραυματισμό του.

Στις 20 Δεκεμβρίου 2018, ένα πρόβλημα είχαν αποκομίσει οι Χιούστον Ρόκετς, παρά την εμφατική νίκη με 136-118 απέναντι στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Ο Κρις Πολ είχε αποχωρήσει στο δεύτερο δωδεκάλεπτο με πρόβλημα στον αριστερό ιγνυακό τένοντα, κάτι που τον έχει κρατήσει εδώ και περίπου ένα μήνα εκτός παρκέ, με το ιατρικό επιτελείο να μην επιθυμεί να τον επιβαρύνει, παρότι μπορούσε να τον πιέσει να γυρίσει νωρίτερα.

Τέτοιος λόγος δεν συνέτρεχε, όμως, βλέποντας τον Τζέιμς Χάρντεν να προσφέρει νίκες κάνοντας... πράγματα και θαύματα, αλλά η ώρα να κάνει την επαναφορά του έχει έρθει. Ο εκ των ηγετών των «Ρουκετών», όπως δήλωσε ο ίδιος ο προπονητής του, θα αγωνιστεί κανονικά τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/1) με αντίπαλο τους Ορλάντο Μάτζικ, σε μια προσπάθεια να βρει ρυθμό.

«Αν ήταν αγώνας playoffs, θα γύριζε από σήμερα», είπε ο Μάικ Ντ' Αντόνι για την αναμέτρηση των ξημερωμάτων Σαββάτου (26/1) με τους Τορόντο Ράπτορς. Είπαμε, όμως, καμιά βιασύνη δεν χρειάζεται σε αυτή την περίοδο και η επάνοδος θα γίνει ομαλά. Πρόκειται, ούτως ή άλλως, για ένα εξαιρετικό νέο για τους Ρόκετς, βλέποντας τον ίσως κορυφαίο δημιουργό του ΝΒΑ να επιστρέφει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ