19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κρατά Κεφαλά ο ΚΑΟΚ

Παίκτης του ΚΑΟ Κορίνθου θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Κώστας Κεφαλάς, με τον έμπειρο γκαρντ να οδεύει στην τρίτη σερί σεζόν του και την επόμενη περιπέτεια στη Β' Εθνική με την ομάδα.

Με προσεκτικά και ουσιώδη «βήματα» προχωρά ο αγωνιστικός σχεδιασμός του ΚΑΟ Κορίνθου, εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στη Β' Εθνική, με την ομάδα να έχει πετύχει απόλυτα στο περασμένο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με πανηγυρικό τρόπο την παραμονή της. Ένας εκ των σπουδαιότερων συντελεστών ήταν ο Κώστας Κεφαλάς και η προσφορά του δε θα μπορούσε παρά να εκτιμηθεί με μια πρόταση παραμονής.

Ο πολύπειρος γκαρντ, που συνέβαλε τα μέγιστα στο να στεφθεί με επιτυχία η πρώτη απόπειρα του συνόλου του Τάσου Νικητόπουλου στην κατηγορία, θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της ομάδας, με τις δύο πλευρές να έχουν επί της ουσίας συμφωνήσει. Κάπως έτσι, ο κόουτς Νικητόπουλος διατηρεί στην περιφερειακή του γραμμή την ποιοτική λύση του Κεφαλά, σε μία σεζόν που αναμένεται διαφορετική ως εμπειρία για τον ΚΑΟΚ, έχοντας πάρει πέρυσι το «βάπτισμα του πυρός».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ