18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ήφαιστος/Αχιλλέας : Πήρε Γκόβα, οι προσθήκες, οι ανανεώσεις και η αποχώρηση

Το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου διαμορφώνει ο Ήφαιστος/Αχιλλέας, ο οποίος ετοιμάζεται για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «protionline.gr», στον πάγκο θα συνεχίσει ο Γιάννης Γιούπης, ο οποίος θα έχει ως άμεσο συνεργάτη τον Φίλιππο Φιλίππου. Μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα της Αιγιαλείας αποτελεί ο Θεοδόσης Γκόβας, ο οποίος μπορεί να βρέθηκε στο στόχαστρο του Γλαύκου, αλλά κατέληξε στον Ήφαιστο. Ο 39χρονος γκαρντ αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στην Γ’ Εθνική με την Παναχαϊκή, ενώ έχει περάσει και από τον Κεραυνό Αιγίου, το Αγρίνιο, τον Έσπερο Πατρών, έχοντας ως κορυφαίες στιγμές του την διετία στον Αρκαδικό (2012-2014) και το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Επίσης αποκτήθηκαν οι Απόστολος Βεργανελάκης (1,84 - 25 ετών), Λάμπης Οικονομόπουλος (2,08 - 28 ετών) και Λευτέρης Ιατρόπουλος (1,93, - 21 ετών), με τον τελευταίο να επιστρέφει σε πάτρια εδάφη μετά την πορεία του στον ΑΣ Καστοριάς.

Παρέμειναν οι έμπειροι Κώστας Κεφαλάς, Γιώργος Καραγιάνννης και Παναγιώτης Τσεκλένης, ο ταλαντούχος Γιαννούτσος και οι Αιγιώτες Μανωλόπουλος, Σωτηρόπουλος, ενώ αποχώρησε ο πολύπειρος, Δημήτρης Καραδολάμης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ