17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΚΑΟ Κορίνθου : Έκλεισε με Αδαμόπουλο, κλείνει και τον έμπειρο ψηλό

Πολύ καλή προσπάθεια γίνεται τη φετινή σεζόν στην Κόρινθο, με τον ΚΑΟΚ να δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα ομάδα, έχοντας πάντα στο τιμόνι του Κώστα Σορώτο, και τον άριστο γνώστη του αντικειμένου, Σταύρο Δανιήλ στο γενικό πρόσταγμα.

Έτσι, συμφώνησε με τον Κώστα Αδαμόπουλο (2,04), ο οποίος στα 21 του χρόνια επιστρέφει στην ομάδα την οποία βοήθησε να επιστρέψει στην Β' Εθνική, έχοντας μάλιστα 9,4 πόντους κατά μέσο όρο και 19 εύστοχα τρίποντα, ενώ πέρυσι βρέθηκε στον Α.Σ.Σ Αμαλιάδας. Ο ταλαντούχος πάουερ φόργουορντ ξεκίνησε το μπάσκετ στην Α.Γ.Σ Στρουσίου, για να αγωνιστεί στον Κόροιβο Αμαλιάδας και να μεταπηδήσει στην ακαδημία του Προμηθέα Πατρών συμμετέχοντας στο πρότυπο πρόγραμμα Νους. Την αγωνιστική περιοδο 2015-16 και 2016-17 με την ομάδα παίδων του Προμηθέα κατακτήσε τα πρωταθλήματα παίδων της ΕΣΚΑ -Η και στην συνέχεια κατέλαβε την 2η και 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων. Με το εφηβικό τμήμα αναδείχθηκε και πάλι για δυο συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητής ΕΣΚΑ -Η και στην συνέχεια κατέλαβε την 2η και 4η θέση στα πανελλήνια πρωταθλήματα 2017-18 και 2018-19. 

Αναφορικά με τον έμπειρο σέντερ, αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Τσιάκο. 0 39χρονος πολύπειρος αθλητής, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Κώστα Σορώτο, βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Πελοποννήσου, και δεν αποκλείεται να επέρθει συμφωνία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ