21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κουζέλογλου: «Να κοιτάμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό»

Ο στόχος της Ευρώπης έσβησε οριστικά με την ήττα από τη Λέιντεν στο Ιβανώφειο όμως ο Ηρακλής βρίσκεται ακόμη στην αρχή της σεζόν. Οι κυανόλευκοι θέλουν να επικεντρώσουν την προσοχή τους στο Πρωτάθλημα, κάτι που επεσήμανε ο Γιάννης Κουζέλογλου.

 


«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας, είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα. Όπως είπε και ο κόουτς (σ.σ. Μολυβδάς) πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε προπόνηση ώστε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να δίνουμε το 100% και να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται σε κάθε αγώνα».

 


Ο κόσμος του Ηρακλή είχε σημαντική παρουσία στο Ιβανώφειο για ένα ακόμη παιχνίδι και είχε συμβολή στην ανατροπή του -19, παρότι αυτή δεν αρκούσε στο τέλος: «Αυτό που γίνεται με τον κόσμο είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, δίνει έξτρα ενέργεια σε μένα και τους συμπαίκτες μου, η δουλειά μας είναι να είμαστε 1000% συγκεντρωμένοι και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Αυτό που έχω ζήσει και εγώ και οι συμπαίκτες μου εδώ πέρα μας δίνει τεράστια ώθηση, χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας, η ατμόσφαιρα είναι τρομερή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ