19 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Μολυβδάς: «Θέλουμε παίκτη που θα βοηθήσει ουσιαστικά»

Ο συνεργάτης του Στέργιου Κουφού, Θανάσης Μολυβδάς, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, αντί του προπονητή του Ηρακλή. Αναφέρθηκε στην ήττα από τη Λέιντεν και τις επικείμενες αλλαγές στην ομάδα.


«Είχαμε πει με τα παιδιά μετά το ματς με τη Λάρισα να προσπαθήσουμε να χτίσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα και την εμφάνιση που κάναμε. Δυστυχώς εμφανιστήκαμε με μεγάλο έλλειμμα συγκέντρωσης στο πρώτο ημίχρονο κάτι που μας ανάγκασε να κυνηγάμε στο σκορ. Επαναλάβαμε τα ίδια πράγματα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο για να καταλάβουμε ότι στόχος μας είναι μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις να βελτιωνόμαστε ώστε να γίνουμε καλύτεροι στα ματς του Πρωταθλήματος που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Παρουσιάσαμε ένα καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δυστυχώς δεν έφτανε. Μείναμε από ενέργεια, είχαμε κάποιους τραυματισμούς και μας κόστισαν».

 

Για τις αλλαγές που έρχονται: «Κοιτάμε την αγορά, κοιτάμε να βρούμε για κάτι που θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Το θέμα του Σταμάτη θα τελειώσει. Έχει στοιχεία που μπορούν να απελευθερώσουν τον Ντάγκλας στην επίθεση και δίνει ενέργεια στην άμυνα. Είναι μια προσθήκη στο ρόστερ και θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι».

 

Για το κλίμα στην ομάδα: «Θεωρώ από την εμπειρία μου ότι αν βγάλουμε το κομμάτι της τιμωρίας, θα ήταν νωρίς να μιλάμε για τελικούς. Περιμένουμε όλοι να δούμε τι θα γίνει αλλά εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εικόνα, δυστυχώς σήμερα μας πήρε ένα ημίχρονο για να το κάνουμε. Δεν μπορούμε να αφήνουμε να φεύγει ένα ημίχρονο. Τα παιδιά δείχνουν να έχουν τη διάθεση για να παρουσιάσουν μία καλύτερη εικόνα. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η ομάδα δεν έχασε εύκολα σε κανένα παιχνίδι. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίζει και να ξέρει ότι όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Κανείς δεν θέλει να έχει στο μυαλό του ενδεχόμενα με τιμωρίες και υποβιβασμούς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ