16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κορντινιέ: «Πάμε μόνο για τη νίκη στην Πάτρα»

O Προμηθέας Πάτρας θα φιλοξενήσει για την τέταρτη αγωνιστική του Εurocup τη Ναντέρ (21/10,19:15) και ο παίκτης των Γάλλων, Ιζαΐα Κορντινιέ δήλωσε ότι είναι μονόδρομος η νίκη.

Οι Γάλλοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση και επιθυμούν να ανακάμψουν κάνοντας την αρχή απέναντι στην ομάδα του Μάκη Γιατρά. Αν και ο Κορντινιέ σχολίασε την αναμέτρηση άκρως δύσκολη, δεν χάνει την ελπίδα του για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

«Μετράμε δύο σερί ήττες στο Eurocup, οπότε θα πρέπει να ανακάμψουμε το συντομότερο δυνατό. Το παιχνίδι στην Πάτρα είναι πολύ σημαντικό για την ευρωπαϊκή μας πορεία, προκειμένου να ισορροπήσουμε τα αποτελέσματα και να μην μείνουμε μακριά από τους αντιπάλους μας. Δεν θα είναι ένα εύκολο εκτός έδρας παιχνίδι, θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Στη συνέχεια ο προπονητής των Γάλλων, Πασκάλ Ντοναντιέ, έκανε το δικό του σχόλιο όσον αφορά την αυριανή αναμέτρηση: «Μετά την εντός έδρας ήττα από την Τρέντο, θα πρέπει να πάμε για τη νίκη στην Πάτρα, προκειμένου να σβήσουμε την κακή εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ