19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κολοκοτρώνης και Βούκας στην Αρετσού Καλαμαριάς

Η Αρετσού Καλαμαριάς αποτελεί την ομάδα που θα αγωνιστεί στην θέση του Στρατωνίου στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, και έτσι δημιουργεί σταδιακά το δυναμικό της.

Οι πρώτες κινήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι οι Βασίλης Κολοκοτρώνης και Παντελής Βούκας, ενώ θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση. Ο 23χρονος γκαρντ, Βασίλης Κολοκοτρώνης αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Β' Εθνική με τον ΚΣ Γέφυρας, έχοντας 4,6 πόντους και 11 εύστοχα τρίποντα σε 20 παιχνίδια, και παρά το γεγονός το αρχικά είχε συμφωνήσει με τους Γαλάζιους, έμεινε ελεύθερος, και πλέον θα αγωνιστεί στην Αρετσού.

 Ο δεύτερος είναι ο 23χρονος γκαρντ, Παντελής Βούκας, ο οποίος σε 15 παιχνίδια στην Γ' Εθνική με τον Κένταυρο Καλλικράτειας είχε 4,3 πόντους και 8 εύστοχα τρίποντα.

Αναλυτικά :

«Ο ΑΟ Αρετσού Καλαμαριάς ανακοινώνει την απόκτηση του Κολοκοτρώνη Βασίλη που έπαιζε την προηγούμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της β Εθνικής,με την φανέλα της Γέφυρας.

Έχει μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία και ελπίζουμε να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε. Παράλληλα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε κ την απόκτηση του Παντελή Βούκα (1.93 ,θέση 2-3,23 ετών).την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής με τα χρώματα της Καλλικράτειας και πιστεύουμε πως θα βοηθήσει και αυτός ,στην εκπλήρωση των στόχων,που όλοι μαζί θέσαμε».  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ