20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο «δάσκαλος» Χρυσικόπουλος (pics)

Μπορεί οι αγωνιστικές δραστηριότητες, όπως και οι προπονήσεις, να έχουν διακοπεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο η Αρετσού Kαλαμαριάς διατηρεί σε εγρήγορση τους παίκτες των τμημάτων υποδομής της, μέσω ειδικού προγράμματος με τηλεπροπονήσεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις επαφής με την μπάλα, όπως και ασκήσεις εκγύμνασης, προκειμένου οι αθλητές να μη μείνουν ανενεργοί σε αυτό το διάστημα της κατ’ οίκον απομόνωσης που έχει επιβληθεί σε όλους μας, αλλά και για να γίνει ομαλότερη η ένταξή τους στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων στα γήπεδα, όταν επανέλθει η κανονικότητα. Παράλληλα, δεν λείπουν και οι καλεσμένοι.

Μετά τον 19χρονο φόργουορντ του Άρη, Γιάννη Σιδηροηλία, σειρά πήρε ο Λίνος Χρυσικόπουλος. Ο 27χρονος φόργουορντ της ΑΕΚ μίλησε στους μικρούς παίκτες τόσο τη Δευτέρα (20/04) όσο και την Τετάρτη (22/04), δίνοντάς τους διάφορες συμβουλές/κατευθύνσεις που αφορούν στο χώρο του μπάσκετ. Το διήμερο της παρουσίας του στις τηλεπροπονήσεις της Αρετσού Καλαμαριάς κύλησε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και με μεγάλη συμμετοχή από πλευράς των αθλητών, οι οποίοι τον άκουσαν να αναφέρεται σε ορισμένα τεχνικά ζητήματα γύρω από το άθλημα, αλλά και να τους συμβουλεύει -μεταξύ άλλων- ότι «όλοι οι παίκτες αγαπάμε τις νίκες, αλλά κάτι το οποίο θα ήθελα να σας πω είναι ότι πρέπει να αγαπήσετε ολόκληρη τη διαδικασία της προπόνησης και των παιχνιδιών και εφόσον το κάνετε αυτό, τότε θα πετύχετε».

Επιπλέον, ο Λίνος Χρυσικόπουλος ρωτήθηκε για τον αγαπημένο συμπαίκτη που είχε κι απάντησε ότι αυτός ήταν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και αναφορικά με το δυσκολότερο αντίπαλό του τόνισε πως ήταν ο Κρις Σίνγκλετον. Αποκάλυψε, επίσης, πως ίνδαλμά του ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και πως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι ο αγαπημένος του προπονητής, μια και συνεργάστηκε μαζί του και στον ΠΑΟΚ, πριν από την «Ένωση». Σχετικά με την καλύτερη ομάδα που έχει αγωνιστεί απάντησε πως αυτή είναι η ΑΕΚ, ενώ στάθηκε και στη φετινή εμπειρία του με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό του Ηρακλείου κόντρα στον Προμηθέα Πατρών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ