21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Σιδηροηλίας σε ρόλο δασκάλου (pics)

Οι αγωνιστικές δραστηριότητες έχουν «παγώσει» λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο η Αρετσού Kαλαμαριάς -επιθυμώντας οι αθλητές των τμημάτων υποδομής της να διατηρηθούν στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση- «τρέχει» ειδικό πρόγραμμα με τηλεπροπονήσεις, μέσω διαδικτύου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις επαφής με την μπάλα, καθώς και ασκήσεις εγκύμνασης, προκειμένου οι αθλητές να μη μείνουν ανενεργοί, αλλά και για να γίνει ομαλότερη η ένταξή τους στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων στα γήπεδα, όταν επανέλθει η κανονικότητα.

Οι τηλεπροπονήσεις πραγματοποιούνται εδώ και δύο εβδομάδες, σε καθημερινή βάση από Δευτέρα έως και Παρασκευή, και το πρόγραμμα έχει διάρκεια μία ώρα ημερησίως. Δεν λείπουν, μάλιστα, και οι καλεσμένοι.

 

Την αρχή έκανε ο Γιάννης Σιδηροηλίας, ο οποίος μίλησε στους μικρούς παίκτες για το μπάσκετ και τον επαγγελματικό αθλητισμό γενικότερα. O 19χρονος φόργουορντ του Άρη έδωσε, παράλληλα, τις συμβουλές του και απάντησε σε όλες τις απορίες των αθλητών της Αρετσού Καλαμαριάς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ