22.3 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Καταγγέλλει επίθεση ο Αλευρογιάννης (pic)

Λίγο μετά την ποινή «κεκλεισμένων των θυρών» που επιβλήθηκε στον Πανιώνιο από τον Αθλητικό Δικαστή, ο Σταύρος Αλευρογιάννης μίλησε για επίθεση αγνώστων στο οικογενειακό αυτοκίνητο που οδηγούσε η κόρη του, με τη συνοδεία συνθημάτων κατά του Ιστορικού.

Επίθεση αγνώστων κατά της οικογένειάς του κατήγγειλε ο Σταύρος Αλευρογιάννης. Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου ανέφερε μέσω Facebook, ότι αυτή έγινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η κόρη του στο Ψυχικό, με τους δράστες να φωνάζουν συνθήματα εναντίον των «κυανέρυθρων», όσο αναλάμβαναν... δράση. Όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί πως ακολουθούν την υπόθεση της καταγγελίας του Λαυρίου περί... μπράβων στον αγώνα του Κλειστού της Αρτάκης, εξαιτίας της οποίας σήμερα (4/4) ο Ιστορικός δέχθηκε γερή «καμπάνα», αφού τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές «κεκλεισμένων των θυρών» στο πιο κρίσιμο κομμάτι της χρονιάς.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο κύριος Αλευρογιάννης:

«Πριν από λίγο στο οικογενειακό αυτοκίνητο που οδηγούσε η μικρή μου κόρη στο Φάρο του Ψυχικού δύο άγνωστοι τύποι έσπασαν το πλαινό μικρό τζάμι φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα για τον μπασκετικό Πανιώνιο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ