17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Καστρίτης: “Για να χάναμε, κάτι κάναμε λάθος” (vid)

O Άρης επικράτησε εύκολα, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, του Προμηθέα Πάτρας εκτός έδρας, έκανε τη δεύτερη νίκη του στη σεζόν και ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα μπορούσε παρά να δηλώσει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

"Για ακόμη μια φορά το πάθος και η θέληση των παιδιών να παίξουν και να διεκδικήσουν ότι τους ανταλογεί ως το τέλος ήταν εμφανής¨", τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ για να προσθέσει: "Είχαμε προβλήματα. Την Παρασκευή το πρωί μάθαμε πως ο Σχίζας δεν μπορέσει να αγωνιστεί και ο Νετζήπογλου είναι ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του. Παίξαμε με τέσσερις περιφερειακούς, τα παιδιά έδωσαν όλα και την ψυχή τους, στηριχθήκαμε στην άμυνα, πήγαμε κατοχή με κατοχή και νικήσαμε δίκαια".

Ο Άρης έχει χάσει αγώνες στον πόντο, αλλά ο Καστρίτης δεν πιστεύει πως το σημερινό αποτέλσμα ήταν κάτι που κάποιος "χρωστούσε" στην ομάδα του: "Το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα. Έχουμε φτάσει κοντά στη νίκη πολλές φορές, αξίζαμε ίσως κάτι παραπάνω, αλλά αν συνεχίζεις να πιστεύεις όλα γίνονται. Για να χάναμε, κάτι κάναμε λάθος. Τα παιδιά όμως συνέχισαν να δουλεύουν και να προσπαθούν καθημερινά".

Αναφορικά με τον Τζέιμς Κέλι, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός στο δεύτερο παιχνίδι του με τον Άρη, ο Καστρίτης ξεκαθάρισε πως δεν κρίνει από το γεγονός ότι έβαλε 20 πόντους το αν ήταν καλός ή όχι: "Είναι ευχάριστο το πως αγωνίστηκε. Όχι για τους 20 πόντους, αλλά για το γεγονός πως δείχνει πως εγκλιματίζεται, "μπαίνει" σε αυτό που ήδη είχαμε, αποδέχεται και γίνεται αποεκτός. Είναι καλός παίκτης, ένα καλό κομμάτι του παζλ. Αποστολή όλων μας είναι να βελτιωνόμαστε. Θέλουμε τη νίκη στον αγώνα με τον Ηρακλή τώρα, ανεξάρτητα από το τι έγινε εδώ σήμερα".

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ