25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Καρύδας: «Κάθε Σάββατο παίζουμε έναν τελικό» (vid)

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Φάρο Κερατσινίου το Σάββατο (8/4, 17:00) και ο έμπειρος γκαρντ της ομάδας των "κυανέρυθρων" Σάκης Καρύδας, μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο σερί των θετικών αποτελεσμάτων και τους τελικούς που καλείται η ομάδα να παίξει σε κάθε αγωνιστική, ενώ σχολίασε και το επιθετικό κρεσέντο του Φάρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Καρύδα:

«Αντιμετωπίζουμε τον Φάρο στην έδρα του, μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους με μας και διεκδικεί μια καλύτερη θέση στα πλέι οφ. Εμείς από την μεριά μας προερχόμαστε από ένα καλό σερί αποτελεσμάτων και έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα έξι ματς που απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Κάθε Σάββατο παίζουμε έναν τελικό και αυτή είναι η λογική και του συγκεκριμένου αγώνα».

Για τους Κερατσινιώτες: «Είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη στο τέλος. Ο αντίπαλος είναι πολύ καλός στο επιθετικό κομμάτι. Βάζει 100 πόντους περίπου στα τελευταία ματς. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να σταματήσουμε τα ατού του αντιπάλου. Θα πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί στην επίθεση, αλλά και πολύ καλύτεροι στο αμυντικό κομμάτι, που θα μας δώσει την ώθηση για να είμαστε καλύτεροι και στην επίθεση».

Το σχετικό βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ