19 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Καρύδας: “Είμαστε σε καλό δρόμο”

Για το νικηφόρο παιχνίδι στα Πεύκα μίλησε ο Σάκης Καρύδας με τον γκαρντ του Πανιωνίου να αναφέρεται και στο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Αίολο Αστακού.

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, ο Καρύδας αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων λέγοντας πως “κυριαρχήσαμε από το πρώτο λεπτό στην αναμέτρηση με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Επικρατήσαμε εύκολα και δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Το ματς με τους Μαχητές πρέπει τώρα να το ξεχάσουμε γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με Αστακό. Μια ομάδα που έχει στόχο να μπει στα πλέι οφ. Οπότε θέλει μεγάλη προσοχή, είναι ομάδα έμπειρη. Θα πρέπει να δείξουμε το πολύ καλό πρόσωπο του τελευταίου μήνα για να επικρατήσουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο να συνεχίσουμε, είναι για μας ένας ακόμη τελικός. Δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από τη νίκη στο μυαλό μας».

Ο έμπειρος γκαρντ του «Ιστορικού» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο, του οποίου την ανάγκη έχουν στη Νέα Σμύρνη. «Ο κόσμος θα πρέπει το Σάββατο να έρθει στο γήπεδο από νωρίς γιατί τον χρειαζόμαστε οπωσδήποτε. Όλα τα ματς είναι κομβικά από ‘δω και πέρα ως το τέλος του πρωταθλήματος και θέλουμε την συμπαράσταση τους» εξήγησε ο Σάκης Καρύδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ