21.3 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Καραδολάμης: “Είμαστε μια καλή παρέα”

Κορωπί. Μεγάλο διπλό στην έδρα του Τρίτωνα. Δεύτερη θέση και μία νίκη πίσω από την πρώτη θέση. Εφτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Στόχος της ομάδας πλέον, η άνοδος στην Α2. Εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας, τόσο στο χθεσινό παιχνίδι όσο και σ' όλη την χρονιά, ο πάουερ φοργουορντ, Δημήτρης Καραδολάμης, εξηγεί στο basketa.gr πώς ήρθε η χθεσινή μεγάλη νίκη επί του Τρίτωνα και ποιοι είναι πλεον οι στόχοι του Κορωπίου.

 

Δημήτρη, μεγάλο διπλό για το Κορωπί, 80-86 στην παράταση τον Τρίτωνα. Δώσε μας μία εικόνα του αγώνα. Πώς ήταν;

"Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είχαμε σοβαρές απουσίες, έλειπαν δυο βασικοί μας παίκτες, αλλά συσπειρώθηκε η ομάδα, παίξαμε όλοι πολύ καλά και κερδίσαμε. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Κάναμε μία μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε"

Πλέον ισοβαθμείτε στην δεύτερη θέση με άλλες 3 ομάδες. Το πρωτάθλημα τελειώνει σε 7 αγωνιστικές. Το πιστεύετε για την άνοδο;

"Οι στόχοι τις ομάδας δεν ήταν αυτοί, αλλά πλέον έχουμε βγάλει μία πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο. Είμαστε ομάδα πάνω από όλα και καλή παρέα. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για κάτι πολύ καλό, δεν ξέρω αν θα είναι η άνοδος"

Υπάρχει η πίστη για τον στόχο που προέκυψε τώρα, την άνοδο;

" Ε βέβαια. Αφού η ομάδα έχει φτάσει σε αυτό εδώ το σημείο. Παίζουμε και πολύ ωραίο μπάσκετ. Αυτό είναι το καλό, ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Κοιτάμε μόνο την ομάδα μας"

Με πιο σκεπτικό ξεκίνησε η ομάδα το καλοκαίρι;

" Η ομάδα φτιάχτηκε για να μείνει στην κατηγορία και να έχει μία καλή πορεία. Από εκεί και πέρα, έχουμε καλούς παίκτες και αυτό βγαίνει σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Δηλαδή δεν έχουμε χάσει εύκολα αγώνα. Έχουμε παλέψει σε όλα τα παιχνίδια. Προσπαθούμε να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και πάμε για ότι καλύτερο."

Έχεις αγωνιστεί στον Άρη για τρεις περιόδους( 2004-2006 και 2007-2008). Είσαι παίκτης με μεγάλη εμπειρία για την Β Εθνική. Πιστεύεις ότι σ αυτό το σημείο που έφτασε η ομάδα, η εμπειρία σου μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στο κάτι παραπάνω, που θα είναι η άνοδος;

" Αυτή την στιγμή έχουμε αρκετούς έμπειρους παίκτες πέραν από εμένα αλλά έχουμε και νέους, δηλαδή είμαστε νεανική ομάδα πάνω από όλα. Είμαστε δύο-τρεις έμπειροι. Σίγουρα η εμπειρία στο τέλος του πρωταθλήματος θα παίξει μεγάλο ρόλο πιστεύω. Αλλά να είμαστε υγιείς πάνω από όλα γιατί έχουμε τώρα σοβαρούς τραυματισμούς από κάποιους σημαντικούς μας παίκτες, αλλά θα παλέψουμε."

Μιας και είχες αγωνιστεί στον Άρη, ένα σχόλιο για την φετινή πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη;

" Ο Άρης αυτή την στιγμή είναι μία από τις καλύτερες ομάδες τις Ελλάδας, μετά από τις τρεις μεγάλες ( Ολυμπιακό,Παναθηναικό και ΑΕΚ). Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά. Έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης, και σαν διοίκηση και σαν ομάδα. Είναι υγιές σωματείο πλέον και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά. Στην Ευρώπη, έχει πολύ καλές ομάδες το Champions League Basket. Είναι λίγο δύσκολο. Αλλά πιστεύω ότι χρόνο με τον χρόνο θα είναι ανταγωνιστικός πολύ."



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ