16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Καρέ υποψηφίων για τον Πανιώνιο!

Αφού ανέλαβαν την διοίκηση του Πανιώνιου και αφού έκαναν τις πρώτες συστάσεις μέσω της ιστοσελίδας της ΚΑΕ, ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος και έχει βγει μπροστά και οι συνεργάτες του που αναμένονται προσεχώς, καλούνται πλέον να αποδείξουν έμπρακτα ότι... υπάρχει ζωή στον Πανιώνιο.

Ο Χριστοδουλόπουλος έδειξε με τις πρώτες του δηλώσεις ότι έχει συνείδηση της πολύ δύσκολης κατάστασης, αφού η ομάδα δεν έχει προπονητή, παίκτες και πρόγραμμα προετοιμασίας, ότι νιώθει την πίεση και επιθυμεί να δώσει σύντομα τα πρώτα δείγματα, αρχίζοντας φυσικά από τον προπονητή.

Η υποψηφιότητα του Κρις Χουγκάζ είναι δεδομένη, ισχυρή, αλλά όχι μοναδική. Συγκεντρώνει αρκετούς υποστηρικτές αφού έχει ισχυρούς δεσμούς με τον Πανιώνιο, έχει δείξει έργο και με την πορεία του στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια, επιθυμεί και ο ίδιος να επαναπατριστεί.

Ο Στέργιος Κουφός είναι ο πιο μεγάλος στόχος στο μυαλό των διοικούντων, αλλά και ο πιο δύσκολος και ακριβός. Σήμερα ή, το αργότερο αύριο αναμένεται να υπάρξει συνάντηση και με τον έμπειρο προπονητή που ανέβασε τον Χολαργό στην μεγάλη κατηγορία αλλά δεν συνέχισε την κοινή τους πορεία.

Στην λίστα υπάρχει και ο Κύρπιος προπονητής Λίνος Γαβριήλ, ο οποίος μάλλον πρέπει να θεωρείται το αουτσάιντερ της κούρσας, ο οποίος όμως επίσης θα πάρει την ευκαιρία του να εκθέσει τις απόψεις του σε επικοινωνία με τους ανιθρώπους της διοίκησης.

Η τέταρτη υποψηφιότητα ίσως να ακούγεται εξωπραγματική στην παρούσα φάση, αλλά υπάρχει ως σκέψη και αφορά στον Θανάση Σκουρτόπουλο. Οι νέοι ιδιοκτήτες δεν έχουν κάτι να χωρίσουν μαζί του, θεωρούν άκρως τιμητικό το να έχει την ομάδα ο προπονητής της Εθνικής ΕΛλάδας, εκτίμησαν την πρόθεσή του να τους αφήσει ελεύθερο το πεδίο να δράσουν όπως θέλουν και δεν αποκλείεται να... ενοχληθεί για να συζητήσουν μια πιθανή συνεργασία.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ