19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Καλάθια ελπίδας από τον Φάρο Κερατσινίου (vids+pics)

Μήνυμα ζωής έστειλαν από το Φάρο, που βρέθηκαν στο Σύνταγμα πριν από την αναχώρησή τους για το Βόλο και τον εκτός έδρας αγώνα τους με τον τοπικό Ολυμπιακό (03/12, 17.00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Οι παίκτριες του Γιώργου Λειβάδη τίμησαν την παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αναπηρία, συμμετέχοντας στην εκδήλωση που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου (02/12) στην «καρδιά» της Αθήνας με την επωνυμία «1ο Hope Streetball». Η εμπειρία που βίωσαν ήταν μοναδική, με το συγκρότημα του Κερατσινίου να δεσμεύεται μέσω ανακοίνωσής τους πως θα στηρίζει πάντα τέτοιου είδους προσπάθειες, με όποιον τρόπο δύναται.

Η ανακοίνωση: «Ο Φάρος Κερατσινίου βρέθηκε σήμερα (02/12) στο Σύνταγμα σε μία υπέροχη εκδήλωση, το «1ο Hope Streetball», που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αναπηρία. Η ΟΣΕΚΑ με τη συμμετοχή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑμεΑ) μας υποδέχτηκαν με μεγάλη θέρμη και τους ευχαριστούμε πολύ για τη μοναδική εμπειρία που ζήσαμε.

Οι παίκτριες της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε αμαξίδιο αντιλαμβανόμενες τη δυσκολία που έχει μία τέτοια προσπάθεια και το πόση δύναμη χρειάζεται για να τα καταφέρεις. Ευχόμαστε τέτοιου είδους εκδηλώσεις να γίνουν θεσμός και να προβάλλονται με τον τρόπο που τους αρμόζει. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ανάλογες πρωτοβουλίες και θα σας στηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε».

https://www.facebook.com/Farosbcwomen/videos/388647048232210/

https://www.facebook.com/Farosbcwomen/videos/388669824896599/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ