18.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Και ο Ρόντμαν στη Σιγκαπούρη!

Το σπουδαίο ραντεβού μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν θα λάβει τόπο στη Σιγκαπούρη κι εκεί υπάρχει εκπροσώπηση... από τον κόσμο του μπάσκετ, με τον Ντένις Ρόντμαν να συμμετέχει στη συνάντηση.

Μετά από αρκετό διαπραγματεύσεων, οι ισχυροί ηγέτες δύο υπερδυνάμεων κατάφεραν να βρουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας και να συναντηθούν. Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιμ Γιονγκ Ουν, συγκεκριμένα, βρίσκονται ήδη στη Σιγκαπούρη, όπου έχουν δώσει ραντεβού, με την ατζέντα τους να έχει ουκ ολίγα θέματα στη λίστα, όπως εκείνο της πυρηνικής ενέργειας, στην οποία έχει φανεί αρκετά δραστήρια η Βόρεια Κορέα.

Εκεί, όμως, βρίσκεται και... ένας πεντάκις πρωταθλητής ΝΒΑ. Ο λόγος γίνεται για τον Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος κλήθηκε από τον πρόεδρο Τραμπ να συμμετάσχει επίσης στις συζητήσεις, δεχόμενος άμεσα και βρίσκοντας το δικό του τρόπο να τον ευχαριστήσει. «Σε όλους τους φίλους μου στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο, είμαι χαρούμενος να αποκαλώ τον πρόεδρο Τραμπ ως φίλο. Είναι ένας από τους καλύτερους διαπραγματευτές όλων των εποχών και ανυπομονώ την ιστορική του επιτυχία στη συνάντηση της Σιγκαπούρης», ήταν η δήλωσή του στο περιθώριο του ταξιδιού του, ενώ αργότερα δημοσίευσε σχετική φωτογραφία με την άφιξή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η δράση του άλλοτε «αστέρα» των Μπουλς για την παγκόσμια ειρήνη, άλλωστε, είναι γνωστή, έστω κι αν περνάει από... φιλίες σαν αυτές με τον πρόεδρο Τραμπ, ενώ από το 2013 έχει αναπτύξει αγαστές σχέσεις και με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ