21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Όταν ο Ρόντμαν άφησε τους τελικούς για να παλέψει! (vid)

Ένα βιβλίο έχει ήδη γραφτεί για τον Ντένις Ρόντμαν. Έχει ήδη γυριστεί και ξεχωριστό δίωρο ντοκιμαντέρ, το οποίο ρίχνει φως σε πολλά γεγονότα της ζωής του και κυρίως στις σχέσεις του με τους γονείς του, τα παιδιά του, φίλους. Από ότι αποδείχθηκε και μέσα από το "The Last Dance" θα χρειαστεί ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ για να καλυφθούν όσα έχει κάνει. Ένα από τα πιο ακραία ήταν όταν άφησε τους Σικάγο Μπουλς, εν μέσω τελικών, για να πάει να παλέψει με τον Χαλκ Χόγκαν!

 

Οι Μπουλς μόλις είχαν κάνει το 2-1 με ένα 96-54 επί των Γιούτα Τζαζ στους τελικούς του 1998. Στο πρόγραμμα την επόμενη μέρα υπήρχε προπόνηση, στην οποία δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ο Φιλ Τζάκσον συνηθισμένος και εν μέσω τελικών, τι να πει, αρκέστηκε σε ένα "δεν ξέρω, δεν είναι εδώ" όταν ρωτήθηκε από τον Τύπο που είναι ο Ρόντμαν. Έλειπε και δεν είχε ενημερώσει κανέναν.

Η απάντηση δεν ήταν δύσκολο να δοθεί, αφού ήταν σε event που είχε μάλιστα τηλεοπτική κάλυψη: Είχε βρεθεί σε event του NWO για να παλέψει με τον Χαλκ Χόγκαν. Ο ίδιος πάντως ακόμη και σήμερα το αντιμετωπίζει μάλλον ψύχραιμα και με περισσή ειλικρίνεια:"Δεν προσπαθούσα να αποδείξω κάτι. Ήθελα να παίζω μπάσκετ, να παρτάρω... Ήμουν εγώ, ο Ντένις και ο Φιλ το είχε καταλάβει αυτό. Ήξερε όμως πως όταν βρίσκομαι στο παρκέ θα έχει πάντα το 100% από μένα".

Οι Μπουλς νίκησαν και στον τέταρτο αγώνα, ο Ρόντμαν αγωνίστηκε 30 λεπτά και είχε έξι πόντους και 14 ριμπάουντ.

Ο Στιβ Κερ μιλώντας για το περιστατικό χρόνια αργότερα είχε δηλώσει: "Υπήρχε μια δεδομένη σχέση που έδινε στον Ντένις την ελευθερία και το χώρο που χρειαζόταν. Δεν ήταν κάτι για το οποίο παραπονιόμασταν, το να μην έρθει ο Ντένις στην προπόνηση. Κατά κάποιο τρόπο καταλαβαίναμε πως ήταν ένας διαφορετικός τύπος, που έκανε τόσα πολλά για την ομάδα, που απλά του επιτρέπαμε να έχει αυτή την ελευθερία".

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ