17.5 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ιωνικός: Τέλος ο Αρτις, έρχονται δύο!

Η ώρα των πρώτων διορθωτικών κινήσεων έφτασε για τον Ιωνικό, αφού πλέον έχουν φανεί κάποια προβλήματα που υπάρχουν, ήταν έντονα και στον αγώνα με την ΑΕΚ και επιζητούν άμεση λύση. 

Ο Τζαμέλ Αρτις πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν για τους Νικαιώτες. Η συγκυρία του να είναι ελεύθερος λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα ήταν μια πρόκληση, στον Ιωνικό του έδωσαν την ευκαιρία να ανασυνταχθεί μετά την περιπέτεια που είχε στην Ιαπωνία και να δείξει την αναμφισβήτητη κλάση του για να επανέλθει στα στάνταρ του, αλλά... ακόμα περιμένουν. Ο αμερικανός σκόρερ έχει μείνει σε τέσσερα ματς σε συνολικό απολογισμό 28 πόντων, όμως το χειρότερο είναι ότι έδειχνε σε διάρκεια εκτός κλίματος και δεν έπειθε με τη συνολική του παρουσία τον Κούρο Σεγούρα να τον εμπιστεύεται.

Η πρώτη κίνηση, λοιπόν, θα είναι η αντικατάστασή του από συμπατριώτη του που να μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά. Δεν θα είναι όμως η μοναδική, αφού οι προσθήκες θα επεκταθούν σε έναν ακόμα ξένο, με τον Σεγούρα και τη διοίκηση να ψάχνουν ήδη την αγορά για κάποια περίπτωση που να μπορεί άμεσα να προσφέρει.

Ο Ιωνικός μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής έχει τρία δύσκολα παιχνίδια, στο Λαύριο, εντός με Προμηθέα και στο Ιβανώφειο, ενώ έχει και τα τρία ματς που θα ολοκληρώσουν τον όμιλο του Europe cup, αρχής γενομένης από αύριο εντός έδρας με τη Μονς που μπορεί να είναι και το καθοριστικό για τη συνέχεια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ