23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιωνικός: Κατέθεσε τον φάκελο συμμετοχής στον ΕΣΑΚΕ!

Ο Ιωνικός δείχνει,,, φούρια για την επόμενη σεζόν του στη Basket League και το κάνει με πράξεις. Οι Νικαιώτες έγιναν σήμερα η πρώτη ομάδα που κατέθεσε στον ΕΣΑΚΕ τον πλήρη φάκελο με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή τους στο επόμενο πρωτάθλημα.

Το νέα καθεστώς δίνει στον ΕΣΑΚΕ το δικαίωμα να ελέγχει τους φακέλους πριν τους στείλει στην ΕΕΑ μαζί με την, εν μέρει δεσμευτική, γνωμοδότησή του. H καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των φακέλων είναι η 15η Ιουνίου. Οι Νικαιώτες προσκόμισαν και όλα τα νέα στοιχεία που απαιτούνται, δηλαδή για πρώτη φορά την εγγυητική των 80 χιλιάδων ευρώ, αλλά ακόμα πιο σημαντικό τις βεβαιώσεις των μελών της ομάδας της σεζόν 2020-21 για μη ύπαρξη οφειλών προς αυτούς.

Ολα δείχνουν λοιπόν, ότι ο Βαγγέλης Τσάπας και οι συνεργάτες του μετά από μια χρονιά που... άνοιξε την όρεξη, θέλουν να σχεδιάσουν έγκαιρα και σωστά και την επόμενη, για να οδηγήσουν τον Ιωνικό σε ακόμα ψηλότερα σκαλοπάτια. Με το όνειρό τους να είναι αυτό να συμβεί μαζί με τον κόσμο τους, κορονοϊού επιτρέποντος. 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ