25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Θυμίζει έντονα το 2015

Το βλέπεις στα μάτια τους όλες αυτές τις μέρες. Από την επομένη του πέμπτου αγώνα με την Εφές δηλαδή όπου ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκρισή του στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης.

Όλοι οι παίκτες   του  είναι πλέον πολύ πιο χαλαροί, σαν να τους έφυγε ένα βάρος χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν…γυαλίζει το μάτι τους για τον ημιτελικό.


Η ατμόσφαιρα θυμίζει πολύ το 2015, όταν και πάλι αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα με ντεζαβαντάζ έδρας, οι Ερυθρόλευκοι πήγαν πολύ πιο άνετοι στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης.

Βλέπετε τότε οι Πειραιώτες είχαν το άγχος να εξαργυρώσουν το σπάσιμο έδρας της Μπαρτσελόνα στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ και να μην ξαναγυρίσει η σειρά στη Βαρκελώνη, κάτι που τελικά συνέβη χάρις στον Αγιο Γεώργιο τον Πρίντεζη που έστειλε την ομάδα του στο φάιναλ φορ με τρίποντο buzzer beater στην εκπνοή του τέταρτου αγώνα στο ΣΕΦ, ανήμερα της γιορτής του (εξ ου και το Αη Γιώργης).

Έτσι και τώρα που μετά το μπρέικ που έκαναν στο μπρέικ της Εφές η ηρεμία επανήλθε στους Ερυθρόλευκους.
Απόλυτα συνειδητοποιημένοι και στο γήπεδο στην ανοιχτή προπόνηση με το κύπελλο δίπλα σε κοινή θέα λόγω της ανάγκης της φωτογράφησης οι παίκτες του Σφαιρόπουλου ήταν απόλυτα προσγειωμένοι.

«Βαγγέλη δεν είναι ευκαιρία να αρπάξετε το τρόπαιο και να το πάτε από τώρα στα αποδυτήρια» ρωτήσαμε τον Μάντζαρη και αυτός απόλυτα ήρεμος μας απάντησε: `«Μπα δεν έχει έτσι γλύκα, καλύτερα να πάμε να το πάρουμε στο γήπεδο» Αν είναι να γίνει ας γίνει με το σωστό τρόπο» έλεγε ο Μάντζαρης και αυτό δείχνει το πώς σκέφτονται γενικότερα στην ομάδα.
Η οποία ναι δεν είναι το φαβορί απόψε, αλλά ποιος μπορεί αλήθεια να την ξεγράψει ;
Photo Credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ