16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Θέλει να ψηλώσει με Δημακόπουλο ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος δίνει τη μάχη του, με τον χρόνο και διάφορες άλλες αντιξοότητες για να εμφανιστεί έτοιμος στην έναρξη της Stoiximan.gr Basket League και οι διοικούντες κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να γεμίσουν το ρόστερ που θα διαχειριστεί ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Με ξεκάθαρο στόχο να πλαισιωθούν οι ξένοι που θα αποκτηθούν, από Ελληνες νεαρούς σε ηλικία και με μεγάλη προοπτική εξέλιξη, επιλέχτηκε ο Γιάννης Δημακόπουλος ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο 23χρονος απόφοιτος του Ιρβάιν, με ύψος 2,17 και γιος του παλαίμαχου Δημήτρη Δημακόπουλου, συμμετείχε στην προετοιμασία της Παρτιζάν με πιθανότητες να υπογράχψει και επαγγελματικό συμβόλαιο, όμως, η προοπτική επιστροφής στην Ελλάδα και συμμετοχής σε ένα νέο ξεκίνημα, φαίνεται ότι τον συγκινεί.

Φυσικά και αυτός, θέλει πρώτα να πάρει κάποιες εγγυήσεις κυρίως για την ύπαρξη της ομάδας και τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα και για τις δικές του απολαβές και μετά να δώσει τα χέρια με τους "κυανέρυθρους".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ