24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Θέλει αναβολή ο Πανιώνιος!

Υπήρξε μια αποστροφή στην... χειμαρρώδη συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου για όσα έχουν συμβεί και όσα επίκεινται στον μπασκετικό Πανιώνιο, που πέρασε στα ψιλά αλλά είναι άμεσης επικαιρότητας και μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική.

Το Σάββατο οι «κυανέρυθροι» πρέπει να παίξουν αγώνα κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ και αν δεν το κάνουν προβλέπεται να τιμωρηθούν και με αφαίρεση δύο βαθμών. Οσο συντηρείται η ελπίδα, έστω και αν ελάχιστοι πλέον την πιστεύουν, να βρεθεί μια λύση, να μεταβιβαστεί η ΚΑΕ και να εμφανιστεί με κάποιο τρόπο στο πρωτάθλημα, όπως είπε ο Χριστοδουλόπουλο «οι μείον δύο βαθμοί μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικοί».

Γι' αυτόν τον λόγο, η πρόθεση είναι να ζητήσει από την ΕΟΚ την αναβολή του αγώνα, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ετσι ώστε αν υπάρξει ομάδα να παίξει λίγο αργότερα, αν δεν υπάρξει έτσι κι αλλιώς δεν θα έχει νόημα ο προγραμματισμένος αγώνας.

Επειδή βέβαια σήμερα είναι Πέμπτη, μένει να δούμε αν αφ' ενός θα υποβληθεί το αίτημα και αφ' ετέρου θα υπάρχει η δυνατότητα, χρονική και... αιτιολογική για να δρομολογηθεί αυτή η εξέλιξη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ