17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αδειασε η κλεψύδρα, μόνο ένα θαύμα σώζει τον Πανιώνιο! (vid)

Σε δρόμο χωρίς επιστροφή προς τα τοπικά πρωταθλήματα έχει μπει ο Πανιώνιος, αφού αυτό που όλοι υποψιάζονταν με την απουσία από τα πάντα τον τελευταίο καιρό, ήρθε να επιβεβαιώσει σήμερα και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, ήταν χειμαρρώδης παραθέτοντας με λεπτομέρειες την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ, τις πληρωμές που έχει κάνει ο ίδιος για χρέη του παρελθόντος, αλλά και τις επαφές που έχουν γίνει από τότε που ο ίδιος δήλωσε ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Αναφέρθηκε στο μίνιμουμ ποσό που ζητάει για να δώσει την ΚΑΕ, στην πρόθεσή του να καλύψει κάποια έξοδα, αλλά και στο μοναδικό σχήμα που έχει εμφανιστεί υπό μορφή βιλοδοσκόπησης τις τελευταίες μέρες, χωρίς όμως να κάνει επίσημη πρόταση.

Η συνέντευξη είχε και στιγμές έντασης με φιλάθλους που έδωσαν το παρών, ενώ κατονομάστηκαν και οι άνθρωποι από τον ερασιτέχνη και τον Δήμο που κάνουν μεγάλες προσπάθειες εδώ και πολύ καιρό για να βρεθεί μια βιώσιμη λύση.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά και δείτε και σε βίντεο όσα ειπώθηκαν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου από την ιστοσελίδα panionianea.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ