24.9 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Η οικογένεια του Πανιωνίου (vids)

Στιγμές χαλάρωσης μακριά από το παρκέ πέρασαν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, δειπνώντας σε οικογενειακό κλίμα σε εστιατόριο της Νέας Ιωνίας.

Σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα τους με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (02/11, 17.00) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League, ο Λίνος Γαβριήλ και οι παίκτες του συνέφαγαν στο «Στέκι Πατακιά», με τους διοικούντες την «κυανέρυθρη» ΚΑΕ να ευχαριστούν θερμά τον Κωνσταντίνο Πατακιά για τη φιλοξενία.

Η ανακοίνωση: «Την Τρίτη (29/10) το βράδυ η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας μας, που φιλοξενήθηκε στο "Στέκι Πατακιά". Οι "κυανέρυθροι" είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα χαλαρό βράδυ, απαλλαγμένοι από την πίεση των προπονήσεων μέσα σε ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα, απολαμβάνοντας υψηλής ποιότητας φαγητό το οποίο προσέφερε ο κύριος Πατακιάς Κωνσταντίνος.

Η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας μας είναι ανεβασμένη μετά και τις δύο συνεχόμενες νίκες στην EKO Basket League, ενώ και οι σχέσεις μεταξύ των μελών της είναι άριστες. Όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε για να πετύχουμε τους φετινούς στόχους του Πανιωνίου Su Casa και να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων. Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ευχαριστεί το "Στέκι Πατακιά" (Δερμιδεσίου 93, Νέα Ιωνία) για την φιλοξενία και την υπέροχη βραδιά που προσέφερε στην ομάδα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ