15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η ισραηλινή λίγκα στις ΗΠΑ!

Οι αγώνες του ισραηλινού πρωταθλήματος θα μεταδίδονται εφεξής και στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν η ισραηλινή λίγκα και η Family Broadcasting Corporation (FBC). Η συμφωνία περιλαμβάνει τη μετάδοση δύο αγώνων της Winner League κάθε εβδομάδα σε καλωδιακά κανάλια της FBC, καθώς επίσης σε live streaming.

Είναι προφανές πως το deal αυτό είναι εξαιρετικά συμφέρον για την λίγκα του Ισραήλ, που εκτός από χρήματα, θα λάβει και δημοσιότητα στο αμερικανικό τηλεοπτικό κοινό. Και πρόκειται ασφαλώς για μεγάλη επιτυχία της Winner League, που δεν έχει και το πιο ανταγωνιστικό και εμπορικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη.

Το παράδοξο είναι πως το Family Broadcasting Corporation, το οποίο παρακολουθούν περί τα 60 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ, είναι ένα δίκτυο τηλεοπτικών καναλιών με περιεχόμενο σχεδόν αποκλειστικά χριστιανικό. Αυτό, ωστόσο, δεν το εμπόδισε να έρθει σε συμφωνία με τους Ισραηλινούς, που ως γνωστόν είναι Εβραίοι στο θρήσκευμα. Εβραίοι πολλοί υπάρχουν και στις ΗΠΑ, κάτι που προφανώς εξηγεί και το λόγο για τον οποιο έγινε αυτή η συμφωνία...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ