17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ισραήλ: Σε «φούσκα» το πρωτάθλημα, αντίδραση από τους ξένους! (pic)

Οι ξένοι παίκτες απαίτησαν τη διακοπή του πρωταθλήματος Ισραήλ, ως αποτέλεσμα των εχθροπραξιών των τελευταίων ημερών, με την άρνηση των διοργανωτών και την απόφαση να διοργανωθεί σε "φούσκα" να προκαλεί την οργή του Οθέλο Χάντερ! 

To Ισραήλ βρίσκεται εν μέσω μίας πολύ δύσκολης συγκυρίας, με τα όσα εκτυλίσσονται με τις ανταλλαγές πυραύλων με την Παλαιστίνη και το τεταμένο κλίμα, που βρίσκει τους ανθρώπους στα καταφύγια και ήδη έχει προκαλέσει μεγάλες καταστροφές και απώλειες ζωών και φυσικά ο αθλητισμός δεν μένει ανεπηρέαστος, με τους Αμερικανούς παίκτες να απαιτούν ακύρωση του πρωταθλήματος μπάσκετ. Η διοργανώτρια αρχή είχε τελικά άλλο σχέδιο για την συνέχεια της Winner League, της πρώτης κατηγορίας του Ισραήλ. Αυτή θα γίνει σε έναν ελεγχόμενο χώρο στο Εϊλάτ, ξεκινώντας από την Τετάρτη, 19 Μαΐου.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές "Αν η κατάσταση βελτιωθεί στο εγγύς μέλλον, οι παίκτες θα βγουν από τη φούσκα και την επόμενη ημέρα της εκτόνωσης των εχθροπραξιών, οι αγώνες θα συνεχίσουν στα γήπεδα των ομάδων." Στη φούσκα θα διεξάγονται τρία παιχνίδια την ημερα.

https://twitter.com/WinnerLeague/status/1393141391610482688

Η απόφαση αυτή φυσικά έφερε αντιδράσεις, με τον Οθέλο Χάντερ να είναι ο πρώτος που εξέφρασε δημόσια την αντίθεσή του σε αυτό. Με "τιτίβισμά" του, ο Αμερικανός ψηλός ανέφερε "Για άλλη μια φορά δείξατε στον κόσμο ότι η διασκέδαση είναι σημαντικότερη από την ασφάλεια των ανθρώπων", ενώ την δημοσίευση του Χάντερ αναδημοσίευσε ο Ντάριλ Μονρό της Μακάμπι Ρισόν, σχολιάζοντας με τη λέξη "Απίστευτο!".

https://twitter.com/O_hunter5/status/1393144345801469957

Θυμίζουμε την ανακοίνωση των ξένων παικτών:

https://twitter.com/O_hunter5/status/1392933545866371073



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ