19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ηρακλής: «Πιο σημαντικό για εμάς το ματς με τον Άρη»

Σε μία εξ ορισμού δύσκολη αποστολή απέναντι στην Μπαχτσέσεχιρ ο Ηρακλής προσπάθησε στον βαθμό που του το επέτρεψαν οι δυνατότητες του. Αυτό που είναι όμως σημαντικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι να σταθεί στα πόδια της εντός των συνόρων. Γι' αυτό και ο Κώστας Μέξας γύρισε άμεσα τη σελίδα.

 

 

Ο 45χρονος κόουτς αναφέρθηκε σε αυτά που έκαναν και που δεν έκαναν καλά οι παίκτες του κόντρα στους Τούρκους και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα γίνει στο Πρωτάθλημα: «Ήταν ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο θέλαμε να δούμε πράγματα και να μοιράσουμε τον χρόνο. Να καταγράψουμε αντιδράσεις σε πράγματα που θέλαμε να δούμε για να τα χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον» είπε αρχικά.

 

 

Τι είδε στο σημερινό παιχνίδι; «Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Είχαμε κάποιες στιγμές που ήμασταν καλοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Θεωρώ δεν ήμασταν καλοί στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού, κάναμε κάποια λάθη φτηνά λάθη επικοινωνίας στα οποία θέλουμε βελτίωσης. Βγήκαν κάποια συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια, καταρχήν από το ματς με τον Άρη που είναι το πιο σημαντικό. Θα δούμε πώς είναι το πόδι του Κουζέλογλου και θα αρχίσουμε την προετοιμασίας μας στο λίγο χρόνο που έχουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ