21.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ηρακλής: Κουζέλογλου και Ζάρας για την εκκίνηση (vid)

Ο σχεδιασμός του Ηρακλή για την περίοδο 2021-22 είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και με αρκετά εναλλακτικά σενάρια. Τα δύο δεδομένα που υπάρχουν είναι αφ' ενός η δημιουργία ενός πρωταγωνιστικού ελληνικού κορμού, αφ' ετέρου η παραμονή του αρχηγού Βασίλη Καββαδά για να στηθεί γύρω του αυτός. Με τον Καββαδά όμως να βρίσκεται αυτές τις μέρες στον Καναδά και να ενισχύει την προσπάθεια της Εθνικής, άρα να έχει πάει πίσω η ουσιαστική διαπραγμάτευση, στον «γηραιό» θέλουν να προχωρήσουν κάποια πράγματα που έτσι κι αλλιώς θα γίνουν.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου και ο Θοδωρής Ζάρας ήταν εξ αρχής πολύ ψηλά στη λίστα των στόχων του Θανάση Σκουρτόπουλου και γι' αυτούς άναψε το πράσινο φως για να γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις με στόχο να επιτευχθεί η συμφωνία. Ο προπονητής του Ηρακλή ο οποίος επίσης βρίσκεται στον Καναδά με την Εθνική, εκτιμά ότι και οι δύο αυτοί παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν στο αγωνιστικό πλάνο που έχει στο μυαλό του και να έχουν ουσιαστικό ρόλο στην ομάδα.

Ο Κουζέλογλου έκλεισε τη χρονιά με επιτυχημένη παρουσία στην Ορτέζ που... πήρε μπρος με την προσθήκη του και σώθηκε άνετα, ο Ζάρας ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Κολοσσού και ο Ηρακλής θέλει να τον πάρει πίσω, στη Θεσσαλονίκη και την ομάδα του.

Ο Σκουρτόπουλος έχει και μια αρκετά... σαφή λίστα ξένων παικτών, η συμφωνία με τους οποίους θεωρείται προσιτή υπόθεση όταν δοθεί το σήμα. Θέλει όμως πρώτα να περιμένει την εξέλιξη με την ελληνική επάνδρωση της ομάδας, ώστε να δει τι ανάγκες θα απομένουν να καλυφθούν και να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της επιλογής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ