15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τα δίχτυα του Ηρακλή πέφτουν σε ελληνικά νερά (vids)

Αν αυτή ήταν μια λογική πρώτη σκέψη σε οποιοδήποτε σενάριο της επόμενης μέρας του Ηρακλή, η ανανέωση της συνεργασίας με τον Θανάση Σκουρτόπουλο την κάνει πια αυτονόητη. Ο Ηρακλής θα πέσουν σε ελληνικά νερά, όχι για την τιμή των όπλων, αλλά για να χτίσει έναν πραγματικά ισχυρό ελληνικό κορμό, πάνω στον οποίο θα οικοδομήσει μια ομάδα που θα της δώσει όσα του στέρησε η φετινή που ήταν ασφαλώς αποτυχημένη.

 


Ο ομοσπονδιακός προπονητής θα ανέβει την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να πιάσει και τυπικά δουλειά στο χτίσιμο του νέου Ηρακλή, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύει ήδη προς αυτήν την κατεύθυνση. Η αυτονόητη σειρά των πραγμάτων είναι Έλληνες και στη συνέχεια ξένοι παίκτες ανάλογα με τις ανάγκες που δεν θα καλυφθούν. Η ελληνική αγορά δεν είναι βέβαια ποτέ εύκολη και με την αύξηση των ομάδων της Basket League κατά μία στη νέα σεζόν, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος. Γι' αυτό και ο Ηρακλής θα παίξει όλα τα χαρτιά του. Ένα από τα σημαντικότερα βέβαια, είναι η παρουσία του Θανάση Σκουρτόπουλου.

 


Ήδη, περισσότερο με τη μορφή πρώτων σκέψεων, ο Ηρακλής ετοιμάζεται να χτυπήσει την πόρτα του Γιάννη Κουζέλογλου και του Κώστα Παπαδάκη, ενώ σε κάθε περίπτωση θα αρχίσει επιχειρώντας να κρατήσει τον Βασίλη Καββαδά. Πρόκειται για παιδιά που τα είχε ο Σκουρτόπουλος στις κλήσεις για την Εθνική των παραθύρων και ξέρει τι μπορεί να περιμένει από αυτά και πως να το πάρει. Ξέρει όμως και ότι ο Ηρακλής θα έχει σκληρό ανταγωνισμό για κάθε Έλληνα παίκτη τον οποίο θα κληθεί, μαζί με τους συνεργάτες του, να προσεγγίσει. Είμαστε ακόμη στα μέσα Μαίου και θα αποτελεί έκπληξη κάποια οριστική εξέλιξη πριν τα μέσα Ιουνίου.

 

 

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ