14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρωλίγκα: Στάση Τελ Αβίβ για την Εφές, «ίδρωσε» η Μπαρτσελόνα (vids)

Η 27η αγωνιστική δεν ξεδιάλυνε ιδιαίτερα το τοπίο σε σχέση με το βασικότερο ερωτηματικό που διατηρείται στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και αφορά τις τελευταίες δύο θέσεις της οχτάδας. Η Φενέρμπαχτσε τα βρήκε σκούρα από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά έκανε τη δουλειά που την κράτησε στο «κάδρο». Απρόσμενες δυσκολίες βρήκε η Μπαρτσελόνα αλλά πέρασε από το Βερολίνο ενώ η Εφές ηττήθηκε έπειτα από 11 σερί νίκες στο Τελ Αβίβ. Η Μπασκόνια από την πλευρά της έμεινε μέσα στον γενικό... χαμό από την 8η μέχρι τη 13η θέση, χάρη στη νίκη της στο Μόναχο.

 

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΕΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ 66-63

 

Κρατώντας χωρίς σκορ τον Ερυθρό Αστέρα στα τελευταία 3,5 λεπτά του αγώνα της Κωνσταντινούπολης, η Φενέρμπαχτσε νίκησε με 66-63 κάνοντας ένα βήμα προς τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Οι Τούρκοι έφτασαν έτσι στην 8η νίκη τους στα τελευταία 11 παιχνίδια της Ευρωλίγκας, απολογισμός που του επέτρεψε να μπουν στο «κόλπο» της 8άδας.


Θυμηθείτε πως εξελίχθηκε το ματς της Κωνσταντινούπολης...

 

Δείτε πως έφτασε η Φενέρμπαχτσε στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα...

 

 

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 80-84

 

Αν και αδιάφορη ουσιαστικά, η Άλμπα έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα. Στο τέλος όμως η ποιότητα και βέβαια το ισχυρότερο κίνητρο μέτρησαν για τους Καταλανούς που έφυγαν με τη νίκη από το Βερολίνο. Το κατάφεραν κάνοντας ένα σερί 8-3 στα τελευταία 2,5 λεπτά για να φτάσουν στην 8η διαδοχική επιτυχία του.

 

Θυμηθείτε τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού του Βερολίνου.

 

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα...

 

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΕΦΕΣ 77-75

 

Ήταν 20 Δεκεμβρίου όταν η Εφές γνώρισε την τελευταία της ήττα από την ΤΣΣΚΑ στην Κωνσταντινούπολη. Έκτοτε μετρούσε 11 διαδοχικές νίκες, σερί που σταμάτησε στο Τελ Αβίβ. Η Μακάμπι πήρε το παιχνίδι με τις δύο βολές του Ουίλμπεκιν και επέκτεινε το σερί της στις πέντε επιτυχίες.


Θυμηθείτε το πως έφτασε στη σπουδαία επιτυχία η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου

 

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του ντέρμπι του Τελ Αβίβ...

 

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ 71-80

 

Δεν έγινε φαβορί ωστόσο μπορεί να πιστεύει ότι έχει ακόμη ελπίδες για τα πλέι οφ η Μπασκόνια που πέρασε από το Μόναχο στηριζόμενη στην άμυνα της, παρά το νωθρό -σε αυτό το κομμάτι- ξεκίνημα που έκανε κόντρα στην Μπάγερν. Έρικ και Ντράγκιτς την οδήγησαν επιθετικά στην 11η νίκη της που την κρατάει μία νίκη μακριά από την 8η θέση.


Θυμηθείτε τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού του Μονάχου.

 

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του διπλού της Μπασκόνια...

 

Δείτε συνοπτικά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής ΕΔΩ

 


Δείτε πως διαμορφώθηκε η κατάταξη της Ευρωλίγκας μετά το πρώτο μέρος της «διαβολοβδομάδας» ΕΔΩ

 


Δείτε το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστική που θα γίνει στο επόμενο διήμερο ΕΔΩ

 

Photo Credits: Euroleague



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ