18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ετοιμάζουν… πάρτι για τον Τόμπσον!

Ο Τρίσταν Τόμπσον χτύπησε τον Ντρέιμοντ Γκριν, όπως αναφέρεται, και οι φίλοι των «Καβς» το πανηγυρίζουν, ετοιμάζοντας γιορτή στο Κλίβελαντ για χάρη του παίκτη τους.

Αν υπάρχει ένας λόγος να λατρεύουν τον Τρίσταν Τόμπσον οι φίλοι των Κλίβελαντ Καβαλίερς, αυτός δεν είναι... ακριβώς αγωνιστικός. Συγκεκριμένα, έχει σχέση με την αποκάλυψη που πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με την οποία ο Καναδός σέντερ απάντησε στη συγγνώμη του Ντρέιμοντ Γκριν... με μπουνιά, σε πάρτι που πραγματοποιούσε σε νυχτερινό κέντρο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον ίδιο τον «Βασιλιά» να αποχωρεί απογοητευμένος.

Οι οπαδοί των «Ιπποτών», όμως, κάθε άλλο παρά απογοητευμένοι είναι, αποθεώνοντας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τον Τόμπσον και διοργανώνοντας... πάρτι για χάρη του. Η αντιπάθεια προς τον Γκριν, άλλωστε, ήταν πάντοτε έκδηλη και το περιστατικό αυτό ήταν αρκετό, για να διοργανώσουν συγκεκριμένη εκδήλωση στο Facebook, που αναφέρει χαρακτηριστικά πως γίνεται «Παρέλαση για τον Τρίσταν Τόμπσον επειδή χτύπησε τον Ντρέιμοντ Γκριν».

Κι αν σας φαίνεται προς το παρόν... σουρεαλιστικό, περιμένετε λίγο καιρό ακόμη. Το ραντεβού είναι προορισμένο για το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, που αποτελεί σίγουρα αναφορά στο «13» που φορά στην πλάτη του ο Τόμπσον, και στις 3:10 μ.μ., κάνοντας ίσως λόγο για το 1-3 που είχαν ανατρέψει προ διετίας οι «Καβς» στους τελικούς με τους Ουόριορς, κατακτώντας τότε το πρωτάθλημα μες στο σπίτι τους.

Αν... ενδιαφέρεται κανείς, μπορεί να κάνει κλικ για την εκδήλωση ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ