22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εποχή Μαργέτη στο μπάσκετ του Πανιωνίου

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το φετινό του ταξίδι στην Β' Εθνική, όντας στην αβεβαιότητα, και στηριζόμενος σε ένα μικρό μπάτζετ, με εγγυητή τον ερασιτέχνη.

Από τις πρώτες μέρες φάνηκε πως το ταξίδι θα ήταν δύσκολο, ενώ μετά από τρεις αγωνιστικές και τρεις βαριές ήττες άλλαξε ο προπονητής, με τον Γιώργο Μπιτζάνη να διαδέχεται τον Βαγγέλη Βλάχο.

Ωστόσο εξελίξεις υπήρξαν και σε διοικητικό τομέα, και συγκεκριμένα στον άνθρωπο που αναλαμβάνει να τρέξει το τμήμα ως το τέλος του χρόνου. Αυτός είναι ο Αντώνης Μαργέτης, ο οποίος είχε ξανά απασχολήσει τα κοινά της ΚΑΕ το 2014. Ο επιχειρηματίας, γιος του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Μαργέτη και παίκτης των μπασκετικών τμημάτων υποδομής των Νεοσμυρνιωτών είχε αποσύρει την τότε πρόταση του, αναλύοντας τις απόψεις του, και πλέον αναλαμβάνει να τρέξει τον «ιστορικό», έχοντας μπροστά του ένα πλάνο για το μέλλον.

Προς το παρών θα δημιουργήσει μια διοικούσα επιτροπή που θα απαρτίζεται από ανρθώπους που είναι κοντά στον Πανιώνιο, ενώ στο αγωνιστικό σκέλος, το ενδιαφέρον στρέφεται στην απόκτηση ενός πλέι μέικερ ώστε να μπορέσει να συμμαζέψει την ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ